rekke parašė:
Mazoji ruosiama pirmai komunijai,tai klausinejo,kas ten kaip. Sakau,pirma buna krikstas,tada pirma komunija. Klausia-O kada bus antra komunija?![]()
Todel, kad pirma karta, tai ir pirma
rekke parašė:
Mazoji ruosiama pirmai komunijai,tai klausinejo,kas ten kaip. Sakau,pirma buna krikstas,tada pirma komunija. Klausia-O kada bus antra komunija?![]()
Todel, kad pirma karta, tai ir pirma
Matajurg parašė:
Todel, kad pirma karta, tai ir pirma![]()
Bet krikstynu pirmosiom nevadina?
rekke parašė:
Bet krikstynu pirmosiom nevadina?![]()
Ne apie tai tema, tuoj mus nunyksciuos - krikstynos vienos tebuna, o komunija po pirmosios geras tikintysis bent kas savaite atlikes ispazinti turetu priiminet
o pirmas kartas ypatingas
siandiena sunus bande mano kantrybe su puponautais.nu tikrai jau priklausomybe jam turbut...as kategoriskai pasakiau, akd nenoriu girdeti nieko ir nepirksiu ir nevaziuosim i maxima ir man nereikia vistienos farso ir nenaudoju saulegrazu aliejaus
sedim kavinej ir jis vel atsisuka...sako o zinai, puponautai yra vaiku draugai ir tt ir bla bla...
sakau:-
-tu turi priklausomybe.vesiu tave i priklausomybiu centra.
sako:
-o puponautu ten duos?
(israiska lygiai tokia pat kaip sito veiduko)
Mano brolis kai buvo mažas nusikliedėjo. sėdim prie stalo visi šnekamės o jis(būdamas pirmokas) klausia.
-Mama, ay yra lietuvos gaublys
-Nėra,
-O ar yra vėžaičių žemėlapis?
-Lyg ir turėtu būti.
-O ar yra vėžaičių gaublys kuriame matytusi užtvarka?
Nu tada visi lūžom
Arba dar vieną diena jis klausia mamos:
-Kas bus jei iš sančio išimsim 1 žvaigždę(jis turėjo omenyje ir žvaigždyno)?
Mama : -Nežinau, tikriausiai nieko.
Brolis: Ogi netiesa, bus!!! visas vanduo iš samčio išbėgs
Mano draugės kleckas 4 metų ir buvo nuskėles bajerį, jie nori susilaukti leliuko antro, o aš kaip tik vaikščiojau kaip prarijusi arbūzą... draugė guli lovoje ir sako sūneliui: "Oj sūneli, kaip aš noriu leliukodar vieno kaip tu... o sūnelis ir sako: tai mamyte, tu valgyk, valgyk daugiau, tada tavo pilvelis išsipūs kaip tetos Romualdos ir tada bus leliukas" Nežinau, bet šitas bajeris labai mane pralinksmino
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai