Daivyte parašė:
Sunus uzlenke nesiojamo kompiuterio ekrana ir pareiske: gal pabuk su seima![]()
mano beveik 2-metis sunus irgi ateina,kai sedziu prie pc, paspaudzia isjungimo mygtuka,uzdaro ekrana ir isskleides rankas savo ''viiiskas''
Daivyte parašė:
mano beveik 2-metis sunus irgi ateina,kai sedziu prie pc, paspaudzia isjungimo mygtuka,uzdaro ekrana ir isskleides rankas savo ''viiiskas''
Daivyte parašė:
man tai buvo, priejo isjunge ekrana, sako akis sugadinsi.
-sakau akinius teks nesiot
-sako gal geriau isjunkt,
o tai manes nebematysi kai akis sugadinsi
Oi prisijuokiau
Mokiname savo dvimete skirti spalvas (angliskai)
Rodau knygutes ir klausiu:
"Milla, kokia cia spalva?"
Milla: "zalia"
As: "teisingai. O kokia cia?"
Milla: "Raudona"
Isvardinus visas spalvas, rodau i savo dantis ir klausiu: "o kokios spalvos mamytes dantukai?"
Milla: "Geltoni"
Adrija ( 2 metų) neseniai sirguliavo šiek tiek ir aš ją vis ant rankų laikiau, kad greičiau pasveiktų ir geriau jaustųsi. Dabar Adrija jau visiškai sveika. Vakar zyzia:
- Mama noriu opą.
- Adrija palauk truputį, tuoj, - atsakau jai. Ji vistiek zyzia ir prašosi ant rankų, o aš turiu pabaigti rašyt ir negaliu. Kai mergaitei trūko kantrybė:
- Mama, Adrija serga.
Skaitos, jeigu jau ji serga, tai mama tikrai paiims ant rankų
Dukrytė 5metai. Visi jau kelis metus prie mūsų pristoja su klausimu kada bus antras.
Ir jos pastoviai klausinėja Ar nori broliuko ar sesės?
Tad ateina pas mane virtuvę dukrytė ir sako
MAMA, žinai aš pagalojau ir leidžiu jums su tėčiu turėti sesę arba brolį!
Aš sakau: Ane?! Na gerai mes su tėčiu bandysim
Po kažkiek laiko ji atbėga vėl ir sako: Klausyk,Mama, o kur jūs ieškosit? Nes aš tai norėčiau sesės labiau negu brolio, galiu jums padėti išsirinkti?
Aš: Na žinai čia kaip Kinderis,nežinai kas bus,gali būti mergaitė,gali berniukas. O ką darysim jeigu bus ne sesė ,o brolis?
Dukrytė: Na ką ką! Auginsim...