Kinderis2022 parašė:
As bessins zvakutes naudoju. Pykinimas ziaurus, buvo ir vemimo dienu. Net itarinejau, kad nuo ju
Tada galit gepretix bandyt, nes nekiekvieną PRG organizmas lengvai priima
Arba bandyt iškentėti, bet čia toks bjaurus reikalas
Kinderis2022 parašė:
As bessins zvakutes naudoju. Pykinimas ziaurus, buvo ir vemimo dienu. Net itarinejau, kad nuo ju
Tada galit gepretix bandyt, nes nekiekvieną PRG organizmas lengvai priima
Arba bandyt iškentėti, bet čia toks bjaurus reikalas
Man 29, taciau turejau du nesivystancius.. baisiai pergyvenu kodel! Tai darysiuosi butinai NIPT pasitikrinti ar su genetika viskas ok 😊
Rozalija parašė:
Laba. Kiek žinau gliukozės tirpalo galima ir atsisakyti, aš esu tai darius, bet ne nėštumo metu, jausmas siuabingas.. (visoms skirtingai) dabar čia mano pirma nėštu…
Kinderis2022 parašė:
Man 29, taciau turejau du nesivystancius.. baisiai pergyvenu kodel! Tai darysiuosi butinai NIPT pasitikrinti ar su genetika viskas ok 😊
Man 36 dabar (trečias nėštumas), bet žadu taip pat darytis NIPT turimą. Domiuosi dabar kurį atlikti🤔 Kainos šių tyrimų kiekvienoje labaratorijoje skirtingos😏
Rozalija parašė:
Laba. Kiek žinau gliukozės tirpalo galima ir atsisakyti, aš esu tai darius, bet ne nėštumo metu, jausmas siuabingas.. (visoms skirtingai) dabar čia mano pirma nėštu…
Na, tą gliukozę išgerti kaip kokius tris irisus suvalgyti 🤷♀️ Manęs nuo jos net nesupykino, nors su dukra nuolat šleikštulys ir pykinimas kankino.
Kinderis2022 parašė:
Sveiki, is kokio Jus miesto?
kuri butent NIPT planuojate daryti?
Dabar aš rašau su klausimu, gal kuri vartojote lomexin tepalą nuo pienligės? Nesuprantu pradėjus jį naudoti, pilvo apačią pradėjo skaudėti. Nesuprantu čia gal nuo jo gali būti? Canenten žvakutės gydytoja nenorėjo skirti, nes prieš kelias savaites buvau įsidėjus tai kraujavimas prasidėjo stiprus. Jau senai buvau pamiršus šitą vargą, bet kai pastojau pradėjo lįst ji man atgal....
Is vilniaus. Galvoju apie issamiausia. Kolkas padoriausia kaina kiek matau placenta.lt
Sypt2022 parašė:
Sveiki, is kokio Jus miesto?kuri butent NIPT planuojate daryti?
Sveikos dar karteli gal kurei buvo paskirtas vizitas pas perintaloga man sendien išrašė siuntima nes pas mane virusiukas žpv yra ir tas 16-18 sake kad galintis pridaryt dauk žalos tai paskirė i kauno klinikas pas perintaloga gal kuri buvo su tuom susidurus ir žino ka daro ?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai