Deimute12 parašė:
Skausmai didžiuliai, kraujavimas
Na tada laikau sukryžiavo mus pirštus kad viskas butų gerai🤞 po savaites kartosiu tyrimą tikiuosi HCG jau bus dar didesnis ❤️
Deimute12 parašė:
Skausmai didžiuliai, kraujavimas
Na tada laikau sukryžiavo mus pirštus kad viskas butų gerai🤞 po savaites kartosiu tyrimą tikiuosi HCG jau bus dar didesnis ❤️
Jei jau komplikuojasi tai prasideda skausmai. Bet pacioje pradzioje visiskai iprastai kaip ir per normalu nestuma. Mano sese nejo iki 10 sav pas gine, nes antras vaikas buvo, 9 sav prasidejo skausmai, nuvaziavus i priimamaji pasake, kad negimdinis. O pries tai jokiu simptomu apart jautrios krutines
Agnietė555 parašė:
O kada jis išlenda? Skausmai turi būti? Nes dabar jaučiuosi gerai. Nei pykina tik begalo jautri krūtinė ir noras viską valgyt iš eiles 😃
Kinderis2022 parašė:
Jei jau komplikuojasi tai prasideda skausmai. Bet pacioje pradzioje visiskai iprastai kaip ir per normalu nestuma. Mano sese nejo iki 10 sav pas gine, nes antras va…
Na aš jau buvau, tik nieko nematė dar kai HCG tokio mažumo bet pagal gleivines stori daktare sako esu beveik garantuota kad nėštumas gimdoje tik dar labai labai mažytis. Kita savaite ir pas daktare vėl eisiu ir vėl žiūrės.
Taip, man taip pat kai pasake, kad gleivine kaip per nestuma, bet dar nemato, tai manau irgi atsiras gimdoje 😇 Ruosiasi gimda 😍
Agnietė555 parašė:
Na aš jau buvau, tik nieko nematė dar kai HCG tokio mažumo bet pagal gleivines stori daktare sako esu beveik garantuota kad nėštumas gimdoje tik dar labai labai maž…
Pelėda123 parašė:
Sveikos, turim netikėtą, bet laukiamą 😁 tik va sutapk man taip, kad terminas per sesės gimtadienį 😁😁😁
Sveikinu🤗
Agnietė555 parašė:
O kada jis išlenda? Skausmai turi būti? Nes dabar jaučiuosi gerai. Nei pykina tik begalo jautri krūtinė ir noras viską valgyt iš eiles 😃
Man kai buvo, tai mėnesinės truko gal 11 dienų, galvojau, vasara karštis ir pan. Bet kai pradėjo skaudet pilvą nuolat ir jokie vaistai nepadėjo tada nuvykau į priėmimą. Rado negimdinį nėštumą 5-6 savaičių..
Neįsivaizdavau, kad galiu lauktis, nes tuo metu buvau su spirale.
Tiesa, buvau susapnavus sapną labai tikrovišką, kad laukiuos tuo metu.
Dabar jau kai laukiam kūdikėlio, tai labai baisu, kad nesikartotų.. Rytoj mano kraujo tyrimo atsakymai, norėtųsi prisijungti prie jūsų! Beje, šiąnakt sapnavau, kad laukiuos 🙈😁 gal tiesiog labai noriu🙈
Agnietė555 parašė:
Sveikos ar galiu džiaugtis jau ar dar reiktų palaukti ir kartoti tyrimą?
Laukietes sveikinu,jei nesilauktumet būtu 2 tai nestumo pradžia +- 3-4 savaite nes pas mane buvo 72 tai buvo 2 savaite
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai