velykų maistas

Komentuoti
  1. User has not uploaded an avatar
    2014.03.25 20:41 (prieš 3 m.)
    2014.03.25 20:41 (prieš 3 m.)

    Ne už kalnų jau ir velykos. Tad pats laika būtų pasidalinti velykiniais receptais. Gal turite kokių savo firminių receptų?

    Aš visuomet gaminu Varškės ir lašišos užkandį

    500 g varškės,
    200 g silpnai sūdytos lašišos,
    150 g brinzos sūrio,
    agurkas,
    2 šaukštai minkšto sviesto,
    0,5 ryšelio petražolių,
    druska,
    baltieji pipirai (pagal skonį).

    Varškę gerai ištrinkite su sviestu iki vienalytės masės, pagal skonį pasūdykite. Brinzą ir lašišą smulkiai supjaustykite, dėkite į varškės masę ir kruopščiai išmaišykite. Iš masės darykite kamuoliukus, dėkite ant agurkų apskritimų ir duonos riekelių.

    1
  2. Rafinuota_bohema
    2014.03.25 21:07 (prieš 3 m.)

    2 m. 5 mėn.

    2014.03.25 21:07 (prieš 3 m.)

    rokas.ma parašė:
    Ne už kalnų jau ir velykos. Tad pats laika būtų pasidalinti velykiniais receptais. Gal turite kokių savo firminių receptų?

    Šaunus receptukas o man labai patiko šių kiaušinių idėja, tad bandysiu skanu.eu/kiausinio-formos-uzpiltine/

    3
  3. User has not uploaded an avatar
    2014.03.25 21:24 (prieš 3 m.)
    2014.03.25 21:24 (prieš 3 m.)

    6
Žinutės parašytos:
Naujas komentaras