Elina parašė:
As Airijoje, 8 metai![]()
kaip ir as
Elina parašė:
As Airijoje, 8 metai![]()
kaip ir as
Arlieta parašė:
tai visos siam forume mamasos uzsienietes?![]()
nu taip
sveikutes !!!! uzrasiau savo vaiki i karate mokykla !!!
vakar turejom ivadine pamoka, tai likau suzaveta. Ten mokins ne tik kautis (kaip mano Rokas sako) bet ir savikontroles, disciplinos, pagarbos vieni kitiems. Nu laaabai idomu buvo
net klause manes, i ka noretume orientuotis -ar i fizine bukle, svorio reguliavima, energijos paskirstyma, tai pirmoje vietoje uzrasiau DISCIPLINA
tai dabar tures maniskis veiklos, 2 kartai baseinas ir 2 kartai karate per savaite. Nes cia , kur gyvenam, aplinkui nera vakuciu, daug laiko buna namie vienas, prie kompo. Nes man kai sveikata slubuoja, hormonai siauteja, nebera tiek noro eiti su juo kazkur i parka, o ir orai tragiski.
o kadangi maniskis turi energijospertekliu,tai manau pagaliau rasim buda ja teigiamai realizuoti
salele2 parašė:
maniskis dickis irgi lanke karate patiko kol daejo iki 6 dirzo paskui mete dabar lanko gitaros pamokas nupirkom gitara ir patenkintas kaip rublis
ogo, nieko sau, geras suolis nuo karate iki gitaros
maniskis tai po bugnus praeiti negali, dieve,apsaugok
mano istorija tai tokia,kad begau nuo savo gyvenimo....siaip LT turejau viska - darba, issilavinima (dirbau LT kalbos mokytoja) taciau pirma santuoka skausmingai nenusiseke, isiskyrem, tiesiog norejau viska pradeti is naujo. Atvykau i Londona viena, be vaikucio is pradziu, ten dirbau apie puse metu. Tai buvo pats tragiskiausias laikotarpis mano gyvenime - be sunaus, jam buvo tik 4.5 bet jis viska ir iki siol atsimena... supratusi,kad Londone su vaiku viena niekaip neissiversiu, patraukiau i provincija , mat ten buvo artimu draugu su seimomis. mazesneme miestelyje tempas mazesnis, pigiau ir lengviau,kai draugu salia yra. tad isikuriau cia, tada atsiveziau vaika. pradzia buvo be galo sunki, bet po pusmecio atsitiesem. cia dirbu fabrike, taciau galiu sau ir vaikui leisti tai,ko net nepasvajociau budama LT. Per kelis metus nemazai pakeliavom po siltus krastus, aplankem Paryzu, disneilenda,,,
mano dabartinis draugas (lietuvis) tuo metu gyveno ispanijoje, tad skaridydavom vienas pas kita,kol pries pora metu supratom,jog jaunyn neinam ir kad ilgai nepriskraidysim
tad jis mete viska ten,paliko savo namus ir atvaziavo pas mus.
o dabar esame labai laiminga seima.
tai va tokia istorija
Saunuoliai, drasus jus
o as kazkaip bijociau uzsienio...prilipus sitam kraste as ir nk nepadarysi
kai skyriausi su pirmuoju, brolis siule vazoiuot i ispanija, nes kuri laika ten gyveno. sako atsitiesi, pabusi, pagalvosi, pailsesi...bet as...nevaziavau. tuomet jau akin buvo krites dabartinis mano draugas, gal del to ir pabijojau..
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai