cijjurgita parašė:
Aciu, Kalbames mes patys, bet jis nevisada pasipasakoja kas ji kamuoja, nors as ji labai puikiai suprantu , nes jo kumins A.A. buvo mano brolis. Jaunas 23 m vaikin…
Ka reiskia kuminas???
cijjurgita parašė:
Aciu, Kalbames mes patys, bet jis nevisada pasipasakoja kas ji kamuoja, nors as ji labai puikiai suprantu , nes jo kumins A.A. buvo mano brolis. Jaunas 23 m vaikin…
Ka reiskia kuminas???
erliasa parašė:
Ka reiskia kuminas???
Kuminas- kriksto tetis. tiek mano proseneliai,tiek seneliai, tiek tevai tiek mes patys kuma ir kuminu vadiname krikstatevius.
cijjurgita parašė:
Kuminas- kriksto tetis. tiek mano proseneliai,tiek seneliai, tiek tevai tiek mes patys kuma ir kuminu vadiname krikstatevius.
Idomu, mano vaiko kriksto teva kriksto mama kumu pavadina, o va kuminas... net nezinojau
erliasa parašė:
Idomu, mano vaiko kriksto teva kriksto mama kumu pavadina, o va kuminas... net nezinojau
Visur matyt skirtingai. kaip ir seneli kituose regionuose vadina bociumi. man net keista buvo kai isgirdau pirma karta.
emiliszioziukas parašė:
pas mus kaime pode ir podinas.
idomiai skamba pode ir podinas
cijjurgita parašė:
idomiai skamba pode ir podinas![]()
man irgi
emiliszioziukas parašė:
gal ir idomiai,bet taip jau ten visi tam kraste vadina.kadangi kriksto tevai is ten tai sunus podinais vadina.o dukra kriksto tevais.
Na taip, visur skirtingai.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai