cijjurgita parašė:
Aciu, Kalbames mes patys, bet jis nevisada pasipasakoja kas ji kamuoja, nors as ji labai puikiai suprantu , nes jo kumins A.A. buvo mano brolis. Jaunas 23 m vaikin…
Ka reiskia kuminas???
cijjurgita parašė:
Aciu, Kalbames mes patys, bet jis nevisada pasipasakoja kas ji kamuoja, nors as ji labai puikiai suprantu , nes jo kumins A.A. buvo mano brolis. Jaunas 23 m vaikin…
Ka reiskia kuminas???
erliasa parašė:
Ka reiskia kuminas???
Kuminas- kriksto tetis. tiek mano proseneliai,tiek seneliai, tiek tevai tiek mes patys kuma ir kuminu vadiname krikstatevius.
cijjurgita parašė:
Kuminas- kriksto tetis. tiek mano proseneliai,tiek seneliai, tiek tevai tiek mes patys kuma ir kuminu vadiname krikstatevius.
Idomu, mano vaiko kriksto teva kriksto mama kumu pavadina, o va kuminas... net nezinojau
erliasa parašė:
Idomu, mano vaiko kriksto teva kriksto mama kumu pavadina, o va kuminas... net nezinojau
Visur matyt skirtingai. kaip ir seneli kituose regionuose vadina bociumi. man net keista buvo kai isgirdau pirma karta.
emiliszioziukas parašė:
pas mus kaime pode ir podinas.
idomiai skamba pode ir podinas
cijjurgita parašė:
idomiai skamba pode ir podinas![]()
man irgi
emiliszioziukas parašė:
gal ir idomiai,bet taip jau ten visi tam kraste vadina.kadangi kriksto tevai is ten tai sunus podinais vadina.o dukra kriksto tevais.
Na taip, visur skirtingai.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai