dzesta parašė:
pirmaja gimdziau druskininkuose o antraja lazdijuose gimdziau
o tai tu nuo dzūkijos, kaip ir aš.
dzesta parašė:
pirmaja gimdziau druskininkuose o antraja lazdijuose gimdziau
o tai tu nuo dzūkijos, kaip ir aš.
dzesta parašė:
mano mazius megsta paseimininkauti sesiu kambaryje![]()
Pats įdomumas, pereina per rūbų spintą, prakrausto, lėles pakilnoja, perdeda į kitas vietas, vienu žodžiu yra ką veikt.
Jarmina parašė:
o tai tu nuo dzūkijos, kaip ir aš.![]()
na taip;)
Jarmina parašė:
Pats įdomumas, pereina per rūbų spintą, prakrausto, lėles pakilnoja, perdeda į kitas vietas, vienu žodžiu yra ką veikt.![]()
na taip
Jarmina parašė:
Pats įdomumas, pereina per rūbų spintą, prakrausto, lėles pakilnoja, perdeda į kitas vietas, vienu žodžiu yra ką veikt.![]()
labas rytas mamukai
na tai gerai kad maniskis ramus ... taip dar nesielgia, tik jo barskucius buvo susidejes pas save i deze
o kai paklausiau kodel sako juk sakei susitvarkyt o jie ko cia guli visur ismetyti
rolanda parašė:
labas rytas mamukaina tai gerai kad maniskis ramus ... taip dar nesielgia, tik jo barskucius buvo susidejes pas save i deze
o kai paklausiau kodel sako juk sakei susitvarkyt o jie ko cia guli visur ismetyti
![]()
na va teisingai pasake
mano mazius po spintas kazkaip neina bet i sesiu stalcius megsta paziurineti
dzesta parašė:
na va teisingai pasake![]()
mano mazius po spintas kazkaip neina bet i sesiu stalcius megsta paziurineti![]()
na qgerai kad dar nebando uzsideti...
maniskis tai netycia atidare stalciu maziuko ir paeme jo kelnias uzsimove ant vienos kojos atejes sako pirk nauju kelniu sitos mazos
sakau tai kad cia ne tavo o brolio tai jis a o jau isigandau kad neturiu kelniu nes visos buvo mazos
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai