dovilyte216 parašė:
sveikute ai neblogai jusu sau ir tiek,sveika tai tokia pakenciama skauda visus kaulus sunku skvepuoti dusina galima sakyt.o kaip tu uzsilaikiusi?
dovilyte216 parašė:
sveikute ai neblogai jusu sau ir tiek,sveika tai tokia pakenciama skauda visus kaulus sunku skvepuoti dusina galima sakyt.o kaip tu uzsilaikiusi?
ausryte1985 parašė:
sveikute ai neblogai jusu sau ir tiek,sveika tai tokia pakenciama skauda visus kaulus sunku skvepuoti dusina galima sakyt.o kaip tu uzsilaikiusi?![]()
man tai irgi zinok nugara ziaurei skauda jau kuo toliau tuo sunkiau bet ka padarysi
dovilyte216 parašė:
man tai irgi zinok nugara ziaurei skauda jau kuo toliau tuo sunkiau bet ka padarysi![]()
as tai daznai prasau pas vyra kad voltarenu istrintu tai buna kad praeina bet nevisada
ausryte1985 parašė:
as tai daznai prasau pas vyra kad voltarenu istrintu tai buna kad praeina bet nevisada
o tu jau dekretines susitvarkei ?
per kiek tau laiko ismokejo ?
ausryte1985 parašė:
o ji galima nesciom?
Agniren parašė:
o ji galima nesciom?
galima leido gydytoja,tai tik tepalas o ne tabletes
dovilyte216 parašė:
o tu jau dekretines susitvarkei ?per kiek tau laiko ismokejo ?
as tokiu negausiu nes nedirbu niekur
vai2te parašė:
labukas, na dar neturim, bet panasu, kad greitai gims, jau ruosiasi ateit , tokia baime uzejo, kad jau iki asaru net buna .. na jau kaip norskaip jus laikotes?
labukas
nu kaip laikaisi ? norejau taves paklaust ar tu dekretines tvarkeisi ?
ausryte1985 parašė:
galima leido gydytoja,tai tik tepalas o ne tabletes
Del sventos ramybes, geriau visada konsultuotis ir atidziai skaityt anotacijas, nes as budama nescia ir dabar dar maitindama negaliu savo akiu lasu, kurie reikalingi kasdien naudoti, o jie juk irgi - ne tabletes
Agniren parašė:
Del sventos ramybes, geriau visada konsultuotis ir atidziai skaityt anotacijas, nes as budama nescia ir dabar dar maitindama negaliu savo akiu lasu, kurie reikalingi kasdien naudoti, o jie juk irgi - ne tabletes![]()
ne tai del gydytojos tai tai pritariu,as klausiau pas ja tai leido ji man.
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai