labas rytas suraitytas mamytes
niu ir priraset, kai pamaciau 188psl berods tai fantazija atsoko
baisu, kaip perskaiciau apie tuos gaidzius
kas per zmones, ojetau.... mano vyras sako, kaip gali palikti nescia zmona, arba su vaiku, su savo vaiku, jis tokiu nesupranta gaidziu( juos vadinsiu gaidziais, nes jie tokie ir yra). nera mano vyras lepsis, kad sedetu isikibes imano sijona, visko buvo, dar kai jo darbas toks ( barmenu viezbuty dirba jau 7 metai), oij ko tik nebuvo
aisku ten tokiu pysiu ar dar ko nebuvo, bent as jau kiek zinau,as negaleciau maldauti, kad sugryztu, zemintis, o iskart i galva kirsciau
nu rimtai, as negaleciau susitvardyti, jei kita kale susirastu. as tooookia esu impulsyvi,kartasi nesinori tokiai buti, nu bet nera kitos iseities, kai turi nagais dantim kovot uz savo seima, kad ir parduotuvej susiktoj
nafik tokie gaidziai, bet as vieno neuprantu, jei lauke, mylejo dare ir cia tik pyst( zodis pyst: tarptautinis jaustukas lietuviu kalboj, ne keiksmazodis
) palieka kaip niekur nieko. nu bet bl.... ka jie zino, gal po kokia 40 metu gules apsimyze apsisike su pampersaislovoje, ir nebus kas vandens stiklines paduoda, ir ka tada prisimins kad kazkada kazkur paliko savo ''myleta'' motery ir vaika, savo kuna ir krauja, o ka td pagalvotu, gailetusi, bet jau per velu butu..... todel ir gimdome mes vaikus, kad turetume senatveja, kas paguodzia,kas vandens stikline atnesa, as tai dziaugiuosi, kad 2 laukiuosi, nes vienas vaikas ne vienas, reik galvot i ateity, o ne oij kaip db reiks ismaitinti, pasalpos mazos, o as isvis nk negausiu uz vaika, nes ne del susiktu pasalpu juos gimdau!!! fu panos isijauciau
tai va mano mamukai ATSIMINKIT LAZDA TURI DU GALUS. bus gal gyvenime taip kad jie verks krauju!!! stiprybes jum, esta stiprios asmenybes, nesne kiekviena tiek atlaikytu, ir nusipelnet kad jumis vadintu is didziosios raides MAMYTE
p.s. Buvau pas gine snd, tai priejau, ytare apendicita, bet pridaviau krauja, nk viskas gerai, tai sake raisciai, eina sau as vos bepaeinu, o dar 4-3sav,
bet svarbiausia dukrytei viskas ok, galvyte isistaciusi, spardosi. blemba kaip nefaina kai skauda kas nors