jaunoji parašė:
na tokia jau lietuviu politika,o jei neduosi tai ir numirt paliks![]()
Taip, cia tai tiesa, yra tokiu gydytoju
jaunoji parašė:
na tokia jau lietuviu politika,o jei neduosi tai ir numirt paliks![]()
Taip, cia tai tiesa, yra tokiu gydytoju
Kruvinas reginys. Dieną ar dvi prieš prasidedant sąrėmiams, gali pastebėti rausvų gleivių su krauju. Šis „kruvinas reginys“ tėra gleivių kamštis, nėštumo metu užkimšęs gimdos kaklelį. Ne visos moterys pastebės šias išskyras, kai kurioms iš jų sąrėmiai prasidės prieš pasirodant šioms gleivėms. Taip pat atkreipk dėmesį, kad šios išskyros nėra tokios pat, kaip rusvos išskyros su krauju, kurių gali atsirasti po makšties apžiūros nėštumo metu ir dėl kurių visiškai nereikia jaudintis.
jei nejausiu saremiu manau tai niekas man cia nevyksta,ir tada sulaukus antradienio vizito pas gn ziuresim kas kaip pas mane
nes dabar katik is vc ir jau eina tirstos gleives
o apie gyditojus tai as patylesiu
nors yra ir lietuvoj geru,kurie nesupranta uz ka gali paimti kysi. mama kai gulejo ligoninej norejo vienam yduot,o jis pradejo isterikuot beveik,na ta prasme ka ce reiskia
tai neime.
visokiu tu daktaru yra,bet dauguma tu kurie laukia isizioje kistuko
grazina parašė:
Kruvinas reginys. Dieną ar dvi prieš prasidedant sąrėmiams, gali pastebėti rausvų gleivių su krauju. Šis „kruvinas reginys“ tėra gleivių kamštis, nėštumo metu užkimšęs gimdos kaklelį. Ne visos moterys pastebės šias išskyras, kai kurioms iš jų sąrėmiai prasidės prieš pasirodant šioms gleivėms. Taip pat atkreipk dėmesį, kad šios išskyros nėra tokios pat, kaip rusvos išskyros su krauju, kurių gali atsirasti po makšties apžiūros nėštumo metu ir dėl kurių visiškai nereikia jaudintis.
aciu uz info
Ruta27 parašė:
nu matai, man ir skaiciavo pagal mm, tai skanas man rodo va kita... skanas rodo 17, o mm 27
laba diena visoms,manau daugiau kaip po 12sav. skanu neverta tiketi,nes nuo 12sav vaikiukai vystosi ir auga kiekvienas individualiai, vieni greiciau kiti leciau.tiksliausia data yra pagal mmm ar ba pagal skana iki 12-13sav.Nes as jau pagal savo leliuko dydi kaip parode skanas treciadieni turiu gimdyti,bet siaip mano terminas tik 21 ar net kovo5,nes istikruju veliau pastojau del ilgo ciklo,sknas parodo gimdymo data pagal leliuko dydi,matmenis,bet manau tokiu laiku jau neverta juo labai tiketi nors visko gali buti....tikiuosi supratot ka norejau pasakyti
ir visur raso kad echoskopija patikima datai nustatyti tik iki 12sav,gal dar biski ir veliau.
jaunoji parašė:
as syrit pastebejau taipat kad man gleives su tokiu kaip krauju buvodabar prisiminiau
bet ne tirstos,iklotas buvo nusidazes taip rusvai
ar gali buti kamstis ne tirstas. ar ce tas kamstis turi buti kaip tikras kamstis,ar ce tik seip toks pavadinimas
![]()
o tai kamstis tirstas turi buti???
man vakar isejo kai is vaistines parejau, bet be kraujo jokio, toks kaip varske tikrstars, ir lb gerai matesi, nes juodos kelnaites buvo..
manomeile parašė:
o as gal ziauriai pasakysiu, o man kamstis matyt per gerkle eina, kanalus kiba sumaise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prajuokinai mane
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai