hermeona parašė:
o mes nieko jau malto nenorim valgyti, turi buti trupuciuka gabaliukais, nors dantuku ir neturim, nezinau su kom ji ten valgo, bet valgo...![]()
esu skaičius,kad vkūdikis nuo 6mėn savo dantų smegenėlėmis gali sukramtyti kietą maistą
hermeona parašė:
o mes nieko jau malto nenorim valgyti, turi buti trupuciuka gabaliukais, nors dantuku ir neturim, nezinau su kom ji ten valgo, bet valgo...![]()
esu skaičius,kad vkūdikis nuo 6mėn savo dantų smegenėlėmis gali sukramtyti kietą maistą
na as vel galiu pasiulyt aglikas parduotuves:))
ziurekit turiu kalusima amelios lb mazyte pedute..ji jau vaiksrtineja sakau reikia nupirkti pirmuosius nortmalisu batukus..nuejom i geriausias parduotuves i claks i dar tokia batu parduotuve..ismatavo jai kojyet ir nebuvo tokios ismeros batuku zieminiu..sakau tai ka man daryt sako nedek db batuku kol pati neprades vaiksciot tada jau paaugs kojyte
nu bet jei ji nori vaikstinet nevesiu gi basa i lauka:)) kokios jusu spoku kojytes?gaunat batukus?pirkuju noriu geru nauju ..nzn kur ieskot..
ameliukas77 parašė:
na as vel galiu pasiulyt aglikas parduotuves:))
ziurekit turiu kalusima amelios lb mazyte pedute..ji jau vaiksrtineja sakau reikia nupirkti pirmuosius nortmalisu batukus..nuejom i geriausias parduotuves i claks i dar tokia batu parduotuve..ismatavo jai kojyet ir nebuvo tokios ismeros batuku zieminiu..sakau tai ka man daryt sako nedek db batuku kol pati neprades vaiksciot tada jau paaugs kojytenu bet jei ji nori vaikstinet nevesiu gi basa i lauka:)) kokios jusu spoku kojytes?gaunat batukus?pirkuju noriu geru nauju ..nzn kur ieskot..
sveikute,mes neperseniausei pirkom FIRST SHOES is clarkso tokius rudus bet nesiltus nes nebuvo tai apmaunu batukus kai vaziuojem y kiemuka ikisu maziuka y vezimo maisa ir sltai sau sedi o namuose kartais pakeidziu su batukais lakstyti su vaikstyne musu pedutes dydis 3su puse, o jusu?
Puma10 parašė:
sveikute,mes neperseniausei pirkom FIRST SHOES is clarkso tokius rudus bet nesiltus nes nebuvo tai apmaunu batukus kai vaziuojem y kiemuka ikisu maziuka y vezimo maisa ir sltai sau sedi o namuose kartais pakeidziu su batukais lakstyti su vaikstyne musu pedutes dydis 3su puse, o jusu?
na musu ismatavo clakse trecias dydis o zieminiai tik nuo 4 dydzio bet tikrai ryskiai per didelei..tu pavasariniu yra ir trecio dydzio ..gal tikrai tokius rudeninius nupirkt..reikia pratint su batukais vaisktinet..o db nueinam i prekybos centra ji lipa is vezimo nori patapinet ir negaliu leist basa gi..ebay yra 3 dydzio tokie ilgi www.ebay.co.uk/itm/320804925050?var=510047302933&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 nieko gero bet gal pabandyt kaip manai? as zinai va kokiu noreciau zieminiu juk menuo,du ji man tikrai tvirtai vaikstines www.ebay.co.uk/itm/NEW-FASHION-WINTER-GIRLS-BABY-ALL-COLOURS-KIDS-SNOW-BOOTS-SZ-3-4-5-5-5-6-7-8-9-/190591090609?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item72182c5ad4 kazko panasaus siltuciu tokiu bet nera db ismeru ir vel gi neaiskus kaip su tuo patogumu
ameliukas77 parašė:
na musu ismatavo clakse trecias dydis o zieminiai tik nuo 4 dydzio bet tikrai ryskiai per didelei..tu pavasariniu yra ir trecio dydzio ..gal tikrai tokius rudeninius nupirkt..reikia pratint su batukais vaisktinet..o db nueinam i prekybos centra ji lipa is vezimo nori patapinet ir negaliu leist basa gi..ebay yra 3 dydzio tokie ilgi www.ebay.co.uk/itm/320804925050?var=510047302933&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 nieko gero bet gal pabandyt kaip manai? as zinai va kokiu noreciau zieminiu juk menuo,du ji man tikrai tvirtai vaikstines www.ebay.co.uk/itm/NEW-FASHION-WINTER-GIRLS-BABY-ALL-COLOURS-KIDS-SNOW-BOOTS-SZ-3-4-5-5-5-6-7-8-9-/190591090609?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item72182c5ad4 kazko panasaus siltuciu tokiu bet nera db ismeru ir vel gi neaiskus kaip su tuo patogumu
vauu kokia grazus tie pirmi
man lb patiko ir antri visai nieko.. hmm mes kai clarkse rinkomes batukus tai mum sake kad kazkiem mm turi batukai buti didesni tipo nes kas 8sav vaikui koje auga ir geriau ciut didesnius kad nespaustu ir nesiriestu pirskautai. nu nezinau jei 4 dydi nupirktum ar ji isvis paeitu gal lb dideli bus nes skaityk visu dydziu didesni na nesinau
mes dbr kur turim 3.5 tai irgi yra ciut didoki keleis mm bet jaucesi kai paspaudi niksti
Puma10 parašė:
vauu kokia grazus tie pirmiman lb patiko ir antri visai nieko.. hmm mes kai clarkse rinkomes batukus tai mum sake kad kazkiem mm turi batukai buti didesni tipo nes kas 8sav vaikui koje auga ir geriau ciut didesnius kad nespaustu ir nesiriestu pirskautai. nu nezinau jei 4 dydi nupirktum ar ji isvis paeitu gal lb dideli bus nes skaityk visu dydziu didesni na nesinau
mes dbr kur turim 3.5 tai irgi yra ciut didoki keleis mm bet jaucesi kai paspaudi niksti
ne ne tai musu kojyte net mazesne dydziui treciam,cia jau pridejus tuos 1 ar 2 cm gaunasi dydis 3 :)) ketvritas mums laabai didelis ..mums tik trecias kolkas..gal tuos pirmuosius pabandysiu nupirkt nekarve kainuoja..
gal bus patogus ir tinkamas nes matavau clarkse tokius pavasarinius batukus tai dydis tinkamas
Puma10 parašė:
maniskis tai isvis nenori vaikscioti nebent vaiksytnei o jei paimi uz rankyciu ir vedi sedasi ant zemestinginiukas ..
tai ir mano tingine :)) vaisktyniu mes nenaudojam ,bet per baldelius varo ji man apeina viska
dar buna ir rankutes paimu ir deda kojytes pertapenam per kambarius.tai db ir batuku reikia lauksim sniego ir eisim tapent i lauka :)) o seip aisku jai ropot zymiai idomiau
Puma10 parašė:
maniskis tai isvis nenori vaikscioti nebent vaiksytnei o jei paimi uz rankyciu ir vedi sedasi ant zemestinginiukas ..
o ir sveikinimai 10 menesiu proga jubiliejus:)))
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai