lelyte-uogyte parašė:
mes irgy tiek pat:DD![]()
mes tai sveriam 10,5 kg. ugis 78 cm
lelyte-uogyte parašė:
mes irgy tiek pat:DD![]()
mes tai sveriam 10,5 kg. ugis 78 cm
marmaluzi parašė:
mano vyras ne kiek del darbo, bet del savo sesers taip. (zinoma ir dirba jis ten, bet ne pilna diena)... jo sesuo yra neigali ir akla, jis jai padeda. siulem su vyru jo seseriai kad atsikraustytu pas musu gyventi, bet ji nesutiko, nes ji nemoka lietuviu kalbos... net nezinom kaip bedaryt, visaip galvojam ka bedaryt...sunku istikro, bet ka padarysi....
![]()
na sunku seseriai, bet tam yra slaugytojo, pati esu invalide, juk svarbiausia esate jus, as tai irgy buciau su vyru, 2 kart pamatyti, na neziau, butu begalo sunku, kam tada tas vyras, jai jo beveik nera
na aisku, cia mano tokia nuomone
lelyte-uogyte parašė:
na sunku seseriai, bet tam yra slaugytojo, pati esu invalide, juk svarbiausia esate jus, as tai irgy buciau su vyru, 2 kart pamatyti, na neziau, butu begalo sunku, kam tada tas vyras, jai jo beveik nerana aisku, cia mano tokia nuomone
![]()
ta pati ir as kartais pagalvoju - kam man tas vyras, jei jo visvien nera...
lelyte-uogyte parašė:
o jetau, kaip pagalvoji, apie pragyvenima cia, tai eina sau, ziniu net ziuret neverta, :DD kiausai 7lt, kur kiausai, ten viskas brangsta susainiai ir pan:DD zuvis 15% pakilo, mesa, na viskas... blem ,o kur dar mokesciai, na nesvarbu..![]()
, o alga viena kart per menesi, skaityk, nupirkai pampersu ,misinuku, paciam pavalgyt, paskui maistas baigiasi, algos nera, ir lauki, tempi:DD o jau nekalbu kam kreditai yra, dabar zmones pasalpomis gyvena. ubagu salis cia jau pasidare
![]()
![]()
tiesa sakai ubagu salis lt yra, neiko nepakeisi nes tiesa tokia ir yra.. as kai paziuriu cia lt ziniais, nes ir kartais isijungiu lt tv, tai jetau galvoju gerai,kad mes ne lt... viskas tik brangsta o uzdirbt neleidzia.. vejai...
del to ir sakau nemokeciau menesio islaukt.. cia kas savaite bent moka, zinai milijono nera bet gali sau pragyvent, kazka daugiau nusipirkt ir pamatyt ir t.t.
marmaluzi parašė:
mes tai sveriam 10,5 kg. ugis 78 cm![]()
oho
saunuoliai
su puodu,mes dar nedraugaujam, bet daznai bandom sestis, nelabai ji noriai i ji ziuri, bet priprasim
Sveikos mamos
Oho kiek daug skaityt teko, vis neprisėdu čia...
Mano vyriokas jau 80 cm ir 10 kg (praeitos savaitės duomenys)
Visą dieną eina kaip užsuktas, dabar lyg krūminiai dantukai bando lyst, tai 2 dienos piktas, zyzia ir zyzia. Šiaip smagu matyt, kad kiekvieną dieną vis daugiau supranta, bando būt savarankiškas
Tiesa, su puoduku visai nedraugauja ir vis dar miega naktim labai blogai.... Laukiu laukiu kol tą nemiegojimą išaugs, bet turbūt pats laikas susitaikyt su mintim, kad dar ilgai nemiegojus būsiu
Šaunuolės mamos, kurios augina vienos vaikus ir puikiai tvarkosi. Nežinau,pas mane visokių minčių kyla, nes su vyru santykiai nelabai, galvoju, kad gal neverta net laiko tempti... Tai vat...
Mamos, gal galit prabalsuot
:
www.facebook.com/photo.php?fbid=322818837780091&set=a.318220671573241.74923.304666176262024&type=1&theater
angeles parašė:
Sveikos mamosOho kiek daug skaityt teko, vis neprisėdu čia...
Mano vyriokas jau 80 cm ir 10 kg (praeitos savaitės duomenys)
Visą dieną eina kaip užsuktas, dabar lyg krūminiai dantukai bando lyst, tai 2 dienos piktas, zyzia ir zyzia. Šiaip smagu matyt, kad kiekvieną dieną vis daugiau supranta, bando būt savarankiškas
Tiesa, su puoduku visai nedraugauja ir vis dar miega naktim labai blogai.... Laukiu laukiu kol tą nemiegojimą išaugs, bet turbūt pats laikas susitaikyt su mintim, kad dar ilgai nemiegojus būsiu
Šaunuolės mamos, kurios augina vienos vaikus ir puikiai tvarkosi. Nežinau,pas mane visokių minčių kyla, nes su vyru santykiai nelabai, galvoju, kad gal neverta net laiko tempti... Tai vat...
Mamos, gal galit prabalsuot:
www.facebook.com/photo.php?fbid=322818837780091&set=a.318220671573241.74923.304666176262024&type=1&theater
Padaryta
sekmes
na taip nekas jei blogi santykiai, turit daryt sprendima manau, jei jau tikrai blogai, o jei imanoma pataisyt viska tai gal dar bandykit, vaikas vie vien
na bet kaip sakoma del vaiku visa gyvenima nekentesi... reik ir del saves gyvent...
sekmytes jums gal viskas bus gerai dar
Ruta27 parašė:
tiesa sakai ubagu salis lt yra, neiko nepakeisi nes tiesa tokia ir yra.. as kai paziuriu cia lt ziniais, nes ir kartais isijungiu lt tv, tai jetau galvoju gerai,kad mes ne lt... viskas tik brangsta o uzdirbt neleidzia.. vejai...
del to ir sakau nemokeciau menesio islaukt.. cia kas savaite bent moka, zinai milijono nera bet gali sau pragyvent, kazka daugiau nusipirkt ir pamatyt ir t.t.
tai vat kad, nera net ka kalbet, pikta tik darosi, dirba zmones visa men ir dar algu negauna, as dirbau kavinei , tai i valanda 4 lt:DD isejau, nesamone kazkokia
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai