Marsiete parašė:
Pas mane 87 cm
o pas mane 114cm
Marsiete parašė:
Pas mane 87 cm
o pas mane 114cm
Ritata parašė:
o pas mane 114cm![]()
Na, jus visos mane lenkiat...
DowaDowa parašė:
Na, jus visos mane lenkiat...![]()
Tai dziaukis, po gimdymo maziausiai problemu turesi islyginti pilvuka
Cia jauciu as su didziausiu arbuzu vaikstau
bijau pagalvoti kas laukia pagimdzius
Gintaryte25 parašė:
Tai dziaukis, po gimdymo maziausiai problemu turesi islyginti pilvukaCia jauciu as su didziausiu arbuzu vaikstau
Ginatryte, as siandien nuziurejau veidrodyje - as panasaus dydzio, tik mes skiriames beveik 2 savaitem
isivaizduok, kaip as tuos kastonus parke rinkau
Pasilenkiu, prasizergiu, kad pilvas tilpu tarp koju pasilenkus ir puskuodama kastona pakeliu
Gintaryte25 parašė:
Tai dziaukis, po gimdymo maziausiai problemu turesi islyginti pilvukaCia jauciu as su didziausiu arbuzu vaikstau
Nelabai turiu kuo dziaugtis- gydytoja sake, kad nlb gerai... Kazkaip gimda per mazai issivysciusi-leliukui maisto ir kt medziagu gali trukti, vietos mazoka, maziuke mano lelyte gali gimti.
Bet dar labai nesinervuoju - neuzilgo pas gydytoja vel vaziuosiu, tada ziures kokie pokyciai.
Fatiga parašė:
Ginatryte, as siandien nuziurejau veidrodyje - as panasaus dydzio, tik mes skiriames beveik 2 savaitemisivaizduok, kaip as tuos kastonus parke rinkau
Pasilenkiu, prasizergiu, kad pilvas tilpu tarp koju pasilenkus ir puskuodama kastona pakeliu
![]()
Is sono turbut geras vaizdelis
Dziaugiuosi, kad ne viena tokia vaikstau
Is manes tai juokiasi kas pamato, sako man rodos tu ten du nesioji arba viena milzina...
Ausyle parašė:
Na stai, mano tase jau sukrautaKraunant jausmas labai labai keistas
![]()
sako kad i gimdykla reikia atskira maisiuka arba tasiuka tureti, neleidzia visu daiktu nestis.. tai dabar persikraudineju as kad tureciau atskirai
Fatiga parašė:
Drauge sake, isidet bent 2 l vandens, nes ja labai troskino per saremius![]()
Aga man lygiai ta pati pasake drauge, kad vanduo butinas
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai