vada parašė:
tikrai ne mes, pas mus vaizdelis toks pat![]()
Norejau Tave apkaltint, bet, ziuriu, neiseis
(nepiktai, aisku, as...)
vada parašė:
tikrai ne mes, pas mus vaizdelis toks pat![]()
Norejau Tave apkaltint, bet, ziuriu, neiseis
(nepiktai, aisku, as...)
LadyWu parašė:
Manikis istraukia visa norma 200ml kiekviena diena, nu kartais palieka kokis 20ml bet retai![]()
maniske suvalgo 120, nu max 150 tai nesuprantu
Fatiga parašė:
tas HA tipo hiperalergiskiems? Mano drauge Semper naudojo, as irgi buvau nusipirkus Ulai, kai va manes nebudavo, ar sausra uzeituBet kadangi su pilvu bedu ner, tai nezn, geras jis ar ne
![]()
Fatiga taip hipoalerginis, dabar ziuriu assorti saite ten misiniu milijonai ir nenutuokiu koki galeciau duoti.. ziuriu sita gal ismeginti www.assorti.lt/hipp-comfort-specialios-paskirties-pradinio-ir-tolesnio-maitinimo-misinys-kudikiams-nuo-gimimo-neto-mase-500g
Fatiga parašė:
Norejau Tave apkaltint, bet, ziuriu, neiseis(nepiktai, aisku, as...)
nepavyks
Greise parašė:
Eina sau, FATIGA, pas jus ziema sugryzotikiuosi iki Londono neateis sniegas... Sunku patiket, kad praeita savaite buvo +20 , o dabar se tau kad nori! Ziemaaaaa!
Mano gelem AMEN.
Kazi kaip pas Raimoske orai, ji palyginus netoli nuo manes?
Fatiga parašė:
Rasagai - draugeliai graziai atrodo! Kaip nuotaikos? Reikalai su vyru?Del forumo bendravimo. Na ka as galiu pasakyti - atsirado ir nauju mamyciu, kurios puikiai isiliejo. O uz liezuvio, nemanau, kad trauksim kuria nors... Visada su idomumu perskaitau kiekvienos lygiai mamytes, nesvarbu daugiau ar maziau rasancios, posta. Kartais postai lieka neperskaityti del persokancio puslapio rasant atsakyma ar kt priezasciu, bet ne del to, kad ji parase ta ar ana.
Pas mus siandien ziema
Kas pavoget pavasari?
![]()
Raimoske, Tavo prasymo man nerodo
ISsiunciau pakvietima i grupe
![]()
Na pas mus panasiau i rudeni
bet ziemos tikrai nera
Margin parašė:
Mamukai, turiu klausimeli. Noriu misinuka nusipirkti pameginimui... Gal kuri naudojat HIPP HA??? Ar siaip koki HA???
Maniske valgo BABY SEMP, ji labai patinka
snopsike parašė:
Maniske valgo BABY SEMP, ji labai patinka
jauciu tas pats, kur ir as naudodavau . raudonam pakely?
snopsike parašė:
maniske suvalgo 120, nu max 150 tai nesuprantu
Maniskis 150 ml, kartais 120 ml, o jau labai labai retai ir 180 ml
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai