labas rytelis,
sveikinam Augustina su pirmuoju gimtadieniu
kaip Dominykas jaucias, gal jau geriau.
mano Austyte kazko paskutiniom dienom baisiai zirzli, gal dar koks dantukas dygsta, bet nelabai kas matos.
Labai sauniai, Ina, sugalvojai su ta knyga,gal netgi bandyciau nukopijuot ideja,bet beda,kad su menais nedraugauju,tai nemokeciau graziai pateikt,plius laiko jau nedaug liko,juk Urtes svente jau si sekmadieni
o tu kartais nedirbai spaustuvej?
as esu dirbus tris menesius spindulio spaustuvej ir miglotai pamenu,kad pas technologus buvo tokia Ina,galvoju gal tu kartais
sveikinam Augustina su pirmu torciuku
kazkas klauset kaip Dominykas
Ogi lyg ir su viduriukais tvarkomes
Na bet ozys pasidare
keturiom is paskos visur zirzia, o baisiausiai kad ko neduodi ar neleidi tai zviegia ant viso namo
jau net uzkimo nuo zviegimo, o ir kaimynai teiravosi ar viskas gerai vaikuciui , kad pastoviai zviegia
Nepazaidzia vienas nei minutes visur turiu dalyvauti as, atsikelia ir manes jei nera ir vel zviegia
zodziu uzejo zirzimo rekimo zviegimo ir oziavimosi laikotarpis
Gal kaip nors istversiu
SVEIKINAM SU DOMINYKU VISUS VAIKUCIUS SU ARTEJANCIAIS TORTADIENIAIS
Musu dar tolokai, tad
mes dar sulauksim jusu sventisku pasipasakojimu, tada savo svesim
Augustinui
Oi kaip smagu! Laukiam ir mes savo baliaus
Urtės mama, aš ta pati
Matyt trumpai dirbai, nes iš foto nepažinau... Kuo tu dirbai? Įdomu pasidarė
O dėl tos knygos, tai čia labai paprasta... Daug foto prispausdini, visi kažką parašys, o paskui ją gražiai padarysi kai laiko bus. Su tokiais darbais visada galiu padėti
knygos mano silpnybė
Žinau ir tuo užsiimančių žmonių, jei norėtųsi profesionalų pagalbos
Dinukai, mano mergina irgi zirzia ištisai... Labiausiai po ligoninės tai prasidėjo. Nemoku kentėti ir nekreipti labai dėmesio... Bet pradėjau aš sėdėti šalia jos žaidžiančios, bet kartu nežaidžiu... Palaikau ką duoda ir viskas. Tai greit nusibostu, kad nežaidžiu, tai ji užsiima viena. Aišku nueiti nelabai galiu, bet gal išmoks viena žaisti...
Taip lyg ir dėmesio gauna, lyg ir viena žaidžia... Tokios mano atokvėpio minutės
Inaaa parašė:
Dinukai, mano mergina irgi zirzia ištisai... Labiausiai po ligoninės tai prasidėjo. Nemoku kentėti ir nekreipti labai dėmesio... Bet pradėjau aš sėdėti šalia jos žaidžiančios, bet kartu nežaidžiu... Palaikau ką duoda ir viskas. Tai greit nusibostu, kad nežaidžiu, tai ji užsiima viena. Aišku nueiti nelabai galiu, bet gal išmoks viena žaisti...Taip lyg ir dėmesio gauna, lyg ir viena žaidžia... Tokios mano atokvėpio minutės
![]()
vaje, visus situs 11-a menesiu jis labai reikalauja to demesio bet dabar tai kazkas baisaus, atsimenu kad mano pana irgi reikli buvo, bet kazkaip duodavau samciu , puodu ir ir prasiskalbdavau ir valgyt pasidarydavau, o dabar , nu nieko, sakau va-ka reiskia nu rimtai pensininkei vaiku prisidirbt, kazkaip bijau ir palikt zviegianti
manau kad reiks man jusu pagalbos jaunos mamytes , nes bus tikrai mamyciukas, jau net namie nieko nedarau kad tik maziuko nepalikt
Inaaa parašė:
Urtės mama, aš ta patiMatyt trumpai dirbai, nes iš foto nepažinau... Kuo tu dirbai? Įdomu pasidarė
![]()
Geras, kaip cia man taip pavyko atkapstyti, nes is foto ir tu man net nepasirodei kazkur matyta
dirbau ir trumpai, ir seniai, gal pries 4-5 metus
kita diena kai as atejau iskart atejo mano grupioke Anastasija (buvo tavo kolege) ir iskart kita diena, kai as isejau isejo ir ji
dirbau spaudos paruosime - lankavimas, rastravimas, cia ta pati era, kai dirbo Stanionis, Evaldas, Augis ir Lauris
Kas del oziu, tai as kone kiekviena diena spjaudau per kairi peti (nusispjausiu ir db, pfu pfu pfu) nu bet pas mus ju nera
vakar Urte atrado, kad dvd mygtukus spaudyt labai smagu, bet grieztai pasakiau nu nu nu negalima, tai dar pamaciau, kad lyg suabejojo mano grieztumu, tai nutaisiau dar grieztesni tona, tai patrypciojo vietoj, paverksleno ir net daugiau neprisiartinus nusisuko ir nuejo
bet cia turbut mano charakteris daug lemia, kuri paveldejau is savo mamos, kai vaikas klauso tai myluoju iki begalybes, dukstam kartu, bet jau kita sekunde esant reikalui galiu grieztai sudrausmint
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai