myliuke parašė:
kaip idomiai,as galvojau jei suplysta ,tai ir susiuva jie,tai ka jei siulu neturi nesusius?![]()
nereik tu siulu viska jie turi ligoninej
myliuke parašė:
kaip idomiai,as galvojau jei suplysta ,tai ir susiuva jie,tai ka jei siulu neturi nesusius?![]()
nereik tu siulu viska jie turi ligoninej
Rutele85 parašė:
o ir kateterius turi viska cezari dare ir tai nieko neturejau ir nereikejo![]()
o ir nuskausminamuosisu turi man rods ligoninej tik paprasyti reik
Normalia gimdymui epiduro rinkini reikia turet, jei nori. Paprastu nuskausminamuju jie turi ir duoda prireikus. O jei cezaris - tada ir epidura, ir viska, ko reikia, duoda.
Rutele85 parašė:
o ir kateterius turi viska cezari dare ir tai nieko neturejau ir nereikejo![]()
o ir nuskausminamuosisu turi man rods ligoninej tik paprasyti reik
nu man irgi taip atrodo,kiek pazystamu gimde,jei prireikia savo epidurus jie leidzia
myliuke parašė:
Jo turi, bet mes geresnius pirkome
Labukas visoms
, as siandien irgi pas gydytoja buvau, paskyre man kraujo tyrimus vel visus atlikti, priaugau 2 kg, tai isvis jau 9 kg, vaikiukas sake auga gerai, paklause sirdele, bet echo nesiunte, ir ateiti tik po menesio, nors mum jau 31 sav. eina. O jums mergaites kas kiek laiko dabar pasirodyti reikia pas savo gyd , po 30 sav? man su pirmu kiek pamenu, po 30 sav, kas dvi sav pas gyd lankytis reikejo.
hamburg parašė:
Labukas visoms, as siandien irgi pas gydytoja buvau, paskyre man kraujo tyrimus vel visus atlikti, priaugau 2 kg, tai isvis jau 9 kg, vaikiukas sake auga gerai, paklause sirdele, bet echo nesiunte, ir ateiti tik po menesio, nors mum jau 31 sav. eina. O jums mergaites kas kiek laiko dabar pasirodyti reikia pas savo gyd , po 30 sav? man su pirmu kiek pamenu, po 30 sav, kas dvi sav pas gyd lankytis reikejo.
![]()
labuka, as tai jau dabar pradejau kas dvi savaites lankytis
nu, tik kitas vizitas bus po kiek ilgesnio laiko, nes mano akusere trumpam pas dukra i anglija isvaziavo (dukra pagimde)
rolanda723 parašė:
labuka, as tai jau dabar pradejau kas dvi savaites lankytisnu, tik kitas vizitas bus po kiek ilgesnio laiko, nes mano akusere trumpam pas dukra i anglija isvaziavo (dukra pagimde)
![]()
na va, aš ir nesuprantu kodėl man rečiau, po tu 4 sav, man jau 35 eis, ir nei echo nieko nepaskyrė, kažkaip susigadinau nuotaiką šiandien po apsilankymo pas gyd.
sako jei bus kas skambink...
sveikutes margaites
hamburg , nepergyvenk labai
viskas bus gerai . jejgu ka ne taip pasijustum seimos daktaras privalo tave be eiles priimti bet kada ir nusiusti kur priklauso . o man tai tie lankimaisi pas akusere kas 2-3 sav net ikyreti pradeda. as tai dziaugciausi jejgu reiketu ateiti reciau. kazkaip vistiek tas jauduliukas apima kaskarto, matyt nemegstu as polikliniku
man iorgi 3 kraujukus paskyre o po to pasimatyma pas gine kai bus 32 sav. pilvukas mano ugtelejo per ana savaitelia jau ir pavaikscioti kartais sunkoka buna . maziuko judesiukai pradejo stipriau jaustis jau duoda musm bangelias tai rankytemis tai kojitemis
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai