Rutele85 parašė:
dar nee nuo 5 menesiuku
aaa, kazkaip galvojau jau skanaujat, kad sakei jau greit valgysimk koses
Rutele85 parašė:
dar nee nuo 5 menesiuku
aaa, kazkaip galvojau jau skanaujat, kad sakei jau greit valgysimk koses
smike parašė:
aaa, kazkaip galvojau jau skanaujat, kad sakei jau greit valgysimk koses![]()
galvojau ka nuo 4 bet sake grieztai nuo 5 menesiuku
Labas rytas mamytes, oras vistiek kelia nuotaika ir ta laukima praskaidrina, as tai namu ruosoje paskendusi, prisiviriau uogieniu ziemai, siandien reiks mamai uzuolaidas dar atsiuti, energijos uztenka, bet naktys bent iki 3 tai kancia, nu tokia isdykele nesioju pilveli, kol judu miega patenkinta pilvelyje, o vos prigulu tokia manksta pradeda, atrodo kulversciais ten sukiojasi, ir taip pusle uzspaudzia, kad akys ant kaktos issoka
paskyre gimdymo namuose ginekologe mano seimos gydytojai paliepima tris dienas pries termino data pasiusti mane i ligonine gultis, turbut stebes koki gimdyma man paskirti naturalu ar cezari, jei bus galimybe prasysiuosi cezario, kaip ir pirma karta, vis ramiau butu, kad niekas ten neatsivers, seni randukai, nes buna dabar kad ten pamaudzia ties siulem, vistiek kogero tempimas yra...
smike parašė:
o mums siandien menesiukas jaukaip lekia laikas net baisu..
va kokie brubuliukai augam
![]()
O man nuotraukytes nerodo, bet vistiek sveikinimai su pirmuoju menesiuku!
vitelie parašė:
Sveikosmes tikriausiai irgi dar si karta susitikimuka praleisim, dar mazuciai esam ir niekur tevelis nebuvo isleides vienu
Kai priprasim vieni vazinet, tada atleksim
![]()
Kaip auga visi mazuliukai? Musiskis vakar jau 5,9 kg svere ir 60 sm ugi turi![]()
Saunuoliai, tai kad ne tokie jau ir mazi, as jau nuo menesiuko pati visur su mazuoju vaziavau, nes tevelis i darba isejo
daugiau pasitikejimo savimi ir viskas
vitelie parašė:
Sveikosmes tikriausiai irgi dar si karta susitikimuka praleisim, dar mazuciai esam ir niekur tevelis nebuvo isleides vienu
Kai priprasim vieni vazinet, tada atleksim
![]()
Kaip auga visi mazuliukai? Musiskis vakar jau 5,9 kg svere ir 60 sm ugi turi![]()
Dickis koks
smike parašė:
o mums siandien menesiukas jaukaip lekia laikas net baisu..
va kokie brubuliukai augam
![]()
Sveikinimai menesiuko proga
gandraliskes parašė:
Vienintelis minusas prie juros, kad gali vejas buti, o gal prie juros, bet miskelyje? Dar varijantai: miesto parkas, Palangoj prie gintaro muziejaus..einu mazaji maudyt, gal dar kas saus i galva![]()
Miesto parkas ir nebloga ideja, mes daznai ten pasivaikstom, o prie juros galime ir misko taku eiti. na siaip mums tinka visur.
Rutele85 parašė:
galvojau ka nuo 4 bet sake grieztai nuo 5 menesiuku
o kodel?
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai