Simonytea parašė:
labutis mes taip pat jau turim mazyle, gime 07.073080 g ir 52 cm ugio
![]()
sveikinu!!!! aukit ir bukit didutes
Simonytea parašė:
labutis mes taip pat jau turim mazyle, gime 07.073080 g ir 52 cm ugio
![]()
sveikinu!!!! aukit ir bukit didutes
mes tai grynai prie saturno gyvenam
tai galesim kada kartu prasieit
ziuriu musu mazyliai vienodo amziaus
man 28 vyrui 34 metai
gyvenam 5 metus kartu, sutariam visai neblogai, aisku buna visko, kartais tenka nusileist, nes su oziaragiais kitaip negali but
maniskis neina baliavot niekur, nes nevartoja alkoholio, na buna i metus pora kartu iseina, bet tik pas drauga i namus, tai jau tada atsipucia uz visus metus
as kartu neinu, nes nemegstu girtu zmoniu... o kartu mes tik pasikulturint einam, i teatra, i miska, i svecius vakarieniaut, pasivaiksciot su vaiku
Joooa.mums snd 6men ir 3sav
Jo reikes kokia dienele prasieiti
Aisku,aisku,tai tada pasiseke tau
O man 19,vyrui 21.kartu gyvenam beveik 2 metus. Megsta bendravima jis ir daznai mus kviecia visur,bet siek tiek klauso ka sakau,tai pakviete mus i gamta sasliku bet jie ten su kolegom vaziuoja ir daug zmoniu bus,visi gers
,tai tai dienai pasiemiau ir nupirkau biletus i cirka,
Tai dabar ne gert varis o i cirka!
Jana1 parašė:
Joooa.mums snd 6men ir 3sav![]()
Jo reikes kokia dienele prasieiti![]()
Aisku,aisku,tai tada pasiseke tau![]()
O man 19,vyrui 21.kartu gyvenam beveik 2 metus. Megsta bendravima jis ir daznai mus kviecia visur,bet siek tiek klauso ka sakau,tai pakviete mus i gamta sasliku bet jie ten su kolegom vaziuoja ir daug zmoniu bus,visi gers,tai tai dienai pasiemiau ir nupirkau biletus i cirka,
![]()
Tai dabar ne gert varis o i cirka!![]()
![]()
tikrai gerai kad klauso
o kur vaikstot su leliuku?
Jana1 parašė:
Prie trinicio prudo,kartais einam i mieta,i terminala,arba i parkeli prie "Gabijos " mokyklos.o jus?![]()
as dazniausiais prie danes, skulpturu parke
Jana1 parašė:
Sveikos mamytesmes taipat ne toli Avitelos gyvenam, arciau baznyciuos
![]()
Kiek jums i jusu vyrui metu?koks metu skirtumas? Kiek laiko jau esate kartu? Kaip sutarete? Ar isleidziate vyrus pavakaruoti su draugais/dragemis?Ar einate kartu?
![]()
mano vyrui 32,kartu esam tuoj bus 5metai,kopsim i 6tus
metu skirtumas tarp musu 6metai
man 26 bus tuoj,bet, tai ju net nesijaucia,sutariame labai gerai,vienas niekur niekada neina, jam seima svarbiausia, todel visi einame kartu visur,o jei negalim kuris is musu neina nei vienas.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai