nakti miegam mes prastai. keliasi kas 2-3val, tai truksta miegelio
o dar ir apsirgom
egliosha- mano irgi vakar pienelio negere, gerai, kad bent nakti tinka
bet as galvoju, kad mums del to kad sirguliuoja

nakti miegam mes prastai. keliasi kas 2-3val, tai truksta miegelio
o dar ir apsirgom
egliosha- mano irgi vakar pienelio negere, gerai, kad bent nakti tinka
bet as galvoju, kad mums del to kad sirguliuoja
kas svarbiausia rekia, valgyt nori, o nevalgo. vienu momentu paemiau ir paguldziau i lovele verkianti, nes tiek varo pasikosedamas, o matau kad nieko neskauda. apsiramino biski, tai puse buteliuko isgere. per pietus isvirsiu daugiau koses, kad dar vakarui butu, nes ja tai neatsikalbinedamas valgo.
egliosha klp parašė:
kas svarbiausia rekia, valgyt nori, o nevalgo. vienu momentu paemiau ir paguldziau i lovele verkianti, nes tiek varo pasikosedamas, o matau kad nieko neskauda. apsiramino biski, tai puse buteliuko isgere. per pietus isvirsiu daugiau koses, kad dar vakarui butu, nes ja tai neatsikalbinedamas valgo.
mano mazoji ir atsisake misinio,ji geria tik nakti ir tai labai mazai:)mus uzpuole gripas,visi serga isskyrus as,taip gaila vaiku,slogos, koso ,aukstos temperaturos.Laukiam gydytojos
RUTELE83 parašė:
mano mazoji ir atsisake misinio,ji geria tik nakti ir tai labai mazai:)mus uzpuole gripas,visi serga isskyrus as,taip gaila vaiku,slogos, koso ,aukstos temperaturos.Laukiam gydytojos
tai diena valgo tik koses? kas kiek laiko? kiek valgymu iseina?
maziui sestadieni temperatura sokinejo, bet nebuvo iki 38 pakilus aciu D... vyras ir tai sako kviesk gydytoja, sakau tu durnas, nieks del slogu i namus nevaiksto
kas su tais vaikais
mes gavom masazu del laisvu raisciu, juk vakar vel vaziavom i ligonine atstatyti isnirusios rankutes, pasisuko besiversdama ant pilvo... zodziu vargo vakariene. pilvo skausmai baigesi kita beda islindo. visa nakti miegodama kukciojo ir tik ryte pradejo judinti rankute.tai ir man naktys bemieges
egliosha klp parašė:
tai diena valgo tik koses? kas kiek laiko? kiek valgymu iseina?
maziui sestadieni temperatura sokinejo, bet nebuvo iki 38 pakilus aciu D... vyras ir tai sako kviesk gydytoja, sakau tu durnas, nieks del slogu i namus nevaiksto![]()
jum gal dantukai pakeliui?
Vita Klaipeda parašė:
jum gal dantukai pakeliui?
nepatine niekur, bet toks irzlus pasidares kai susirgo sloga
Visokiu gandu buna apie Klaipedos GN,bet gimdziau be jokiu pazistamu per abi pamainas ir be jokiu vokeliu.
Atnese ir kamuolius judeti,ir kaip tycia pakliuvau i palata su vonia,tai kaip suprantu galimybe vonioje gimdyti yra.
Sesutes pacios sake,jei labai skaudes galiu eiti i vonia prisileisti vandens tik informuoti jas.
O kursu busimosioms mamytems dabar yra nemazai ir dar nemokamu.
Klaipedos visuomenes sveikatos biuras finansuoja nemokamas manksteles ir paskaiteles,
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai