Dovile__ parašė:
tu tik dziaukis![]()
kuom dziaugtis vokietijoje nenusiimsiu ju
Dovile__ parašė:
tu tik dziaukis![]()
kuom dziaugtis vokietijoje nenusiimsiu ju
Juste11 parašė:
kuom dziaugtis vokietijoje nenusiimsiu ju![]()
grisi nusiimsi, neprapuls
Dovile__ parašė:
grisi nusiimsi, neprapuls![]()
del to tai taip
Sandrute1986 parašė:
man jau per karstaanea, 26 einu kaip ir buvau usirasiusi, tada pasipasakosiu
kaip jus kovojat su karsciais?
Sveikos
kol kas man tie karščiai netrukdo, tik bėda, kad miegamo langai į gatvės pusę, tai atsidaryt naktį langą beveik nėra šansų... nu bet tveriam kol kas
. Vakar buvom į Smiltynę nusikėlę, tai oras toks pro debesį, labai gerai pasivaikščiojom, truputį prie jūros pasėdėjom, pilį statėm
Kaip tik va kalbat kaip bus kai gims - mane irgi tas laikas pirmų dienų labai neramina, kaip reikės susitvarkyt.... bet kai reiks ir tvarkysimės
o kur dingsi
reginadr parašė:
Sveikoskol kas man tie karščiai netrukdo, tik bėda, kad miegamo langai į gatvės pusę, tai atsidaryt naktį langą beveik nėra šansų... nu bet tveriam kol kas
.…
tikrai taip jau tokia musu dalia
Juste11 parašė:
ups truputi suklydau del svoriuku vietoj vieno du kg turejo but.. tokia nuvargus esu kad jau neteisingai rasyt pradejau..
A tai tada ok, bet vistiek dar pora savaiteliu bent jau pakentek
stipresni maziukai gims, As irgi i pabaiga jau atrodo nebegaliu kaip sunku buvo, bet po to dziaugiausi kad iki max isnesiojau nes ir taip jie smulkuciai gime nors svoris ir normalus kaip dvynukam gime;
Dovile__ parašė:
nieko negavautruko 2men dirbimo stazo...
tai tau turejo moketi bent jau pasalpa
Ligituxx parašė:
A tai tada ok, bet vistiek dar pora savaiteliu bent jau pakentekstipresni maziukai gims, As irgi i pabaiga jau atrodo nebegaliu kaip sunku buvo, bet po to dziau…
o kokio svorio gime pas tave?
Juste11 parašė:
o kokio svorio gime pas tave?![]()
2930 ir 2740, gime 37 savaites ir 3 dienos
Ligituxx parašė:
2930 ir 2740, gime 37 savaites ir 3 dienos
vaje kokie dideli
kaip nesiojosi?
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai