indrutella parašė:
Maniskis nereaguoja net jei idedu zaisliuka I rankyte,pasimaskatuoja ir ismeta,o pakabintus stebi![]()
Mysu irgi dar nelaiko zaisliuku rankytese. Bet guledamas i zaisliukus ziuri ir labai graziai kalbasi su jais
indrutella parašė:
Maniskis nereaguoja net jei idedu zaisliuka I rankyte,pasimaskatuoja ir ismeta,o pakabintus stebi![]()
Mysu irgi dar nelaiko zaisliuku rankytese. Bet guledamas i zaisliukus ziuri ir labai graziai kalbasi su jais
Ineta.. parašė:
Va kantrybes tai noreciau turet daugiau , ziuriu labai truksta man josaplamai galetu vyrai bent viena diena aptureti musu gyvenimo tempa
gal bent supratimo i…
zinok pagyveno vyras mano tempu ir pamate kiek laisvo laiko lieka, tai tfu tfu tfu pradejo daugiau padet
Asta Go parašė:
zinok pagyveno vyras mano tempu ir pamate kiek laisvo laiko lieka, tai tfu tfu tfu pradejo daugiau padet
Va va. Sakiau ir man reiks porai val. palikti juodu kartu. Tada pamatys, kaip as nieko neveikiu namie
Irma92 parašė:
Va va. Sakiau ir man reiks porai val. palikti juodu kartu. Tada pamatys, kaip as nieko neveikiu namie![]()
tai man uzteko ir porai valandu palikt tuo momentu kai buvo nerami
Irma92 parašė:
Va va. Sakiau ir man reiks porai val. palikti juodu kartu. Tada pamatys, kaip as nieko neveikiu namie![]()
As vyra daznai palieku su vaiku. Tai nei valgyt praso kad padaryciau nei kambariu tvarkyti. Pats padaro viska
Colliukke parašė:
As vyra daznai palieku su vaiku. Tai nei valgyt praso kad padaryciau nei kambariu tvarkyti. Pats padaro viska![]()
Na valgyt jam, as irgi senai nedarau, bet su kambariu tvarkymu dar turim problemu. Jisai tiesiog nemato betvarkes ir dulkiu
bet ir jei tvarko ka nors, tai mane nervoja, kaip jis ne taip daro. Vargsas, vis neitinka
ritukas23 parašė:
cia stipruolis![]()
Oj atsiprasau vyruko
Irma92 parašė:
Na valgyt jam, as irgi senai nedarau, bet su kambariu tvarkymu dar turim problemu. Jisai tiesiog nemato betvarkes ir dulkiubet ir jei tvarko ka nors, tai mane …
Man tai viskas itinka ir kaip valgyt daro ir kaip tvarko ir numesta kojine ne vietoj... as kaip sakau: jeigu tik tokios bedos ir problemos tai visi zmones gyventu graziai... kazkaip as tokiu dalyku nesureiksminu... jeigu valge ir paliko lekste nugi ateis ir issiplaus veliau, kam del tokiu niekniekiu pykti ir gadintis nervus. Gyvenimas per trumpas kad sureiksmint ir kreipt demesi i tokias smulkmenas. Va
Irma92 parašė:
Na valgyt jam, as irgi senai nedarau, bet su kambariu tvarkymu dar turim problemu. Jisai tiesiog nemato betvarkes ir dulkiubet ir jei tvarko ka nors, tai mane …
Kokios mes moterys fainos
nors prie zaizdos dek
kaip druska
nu mano vyras irgi nelabai supranta atejas verkia kaip pavargo pora h padirbes o as nakty beveik nemiegojus ant koju nuo 6h ryto issiskalbiau susitvarkiau pasportavau vos ne savaitei maisto pridariau o gryzes dar praso kad kavute jam padaryciau ;))) sako vistiek namie sedi nu nieko ryt paliksiu jam mazyle paziuresiu po kiek laiko skambinetprades
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai