nerigute123 parašė:
mes irgi terliojames. Aisku kaireik kur eit tai stengiuos kad dubenelio nepadiektu.bet kai leidziu terliotis tai ir grindis pamaitinam ir kede ir saldytuva ir viska…
Maniškis kadangi valgus tai nespėja išsitept
nerigute123 parašė:
mes irgi terliojames. Aisku kaireik kur eit tai stengiuos kad dubenelio nepadiektu.bet kai leidziu terliotis tai ir grindis pamaitinam ir kede ir saldytuva ir viska…
Maniškis kadangi valgus tai nespėja išsitept
www.15min.lt/naujiena/gyvenkime-sveikai/patarimai/sultys-maziesiems-kokias-pasirinkti-308-269625
jeigu įdomu,paskaitykite apie sultis ;)
juste_r parašė:
Ar skiedžiat su vandeniu?
Duodu kaip matau kad viduriukai pakieteje. Spaudziu obuoliu ir skiedziu virintu vandeniu
Greta B parašė:
Aš tai uždedu seilinuka ilgiausia ir po apačia rankšluostį tai rūbus išsaugau![]()
Neiseina jis traukia zemen, griebia sauksta, ar patrina akis ir burna kuri aisku kosiuota kol as valau kose is akiu jis I rubus ir I mano plaukus nusivalo rankytes , sukioja galva o siaip visada valgydamas dar kazka adede utetiati gudubu sneka ir uzsprinksta tada iskoseja toki pliupsni tai as kaip kamuoli gaudau tuos suvius et zodziu as ir popierinius ranksluoscius jam dejau jis viska istaso nusiima ir issisiepes bubuodamas ziojas tipp dek I burna ka cia uzsiimineji dangstymais
nuo siol valgom nuogi jau visa savaite ir mano nuotaika gera
nerigute123 parašė:
Uo gera mintis ir as duosiu
Asta Go parašė:
Manoji seilinukus visat nutampo, tenka det ranksluostuka, bet ji megsta grebt uz sauksto arba kisa pirstus i burna, o tada i rubus nusivalo, tad visad issitepa :nug…
Denas ir issitepa,nes valgo valgo ir
Sumasto pirstus i burna susikist a taip pasilenkia,paskui rankytes zinoma i save ar i mane nusivalo : D persirengti tenka po pora kartu per diena.
Mehi parašė:
Kurios maitina mp noreciau paklaust ka daryt.Ispradziu koses valge ir jai pieno nebereikejo bet dabar suvalgo koses 3 kasnius ir viskas burna uzdaro ir nebevalgo ir…
Buvo ir mums toks etapas. Bet po poros savaiciu savaime praejo
Mehi parašė:
Kurios maitina mp noreciau paklaust ka daryt.Ispradziu koses valge ir jai pieno nebereikejo bet dabar suvalgo koses 3 kasnius ir viskas burna uzdaro ir nebevalgo ir…
Pas mus ta pati situacija is pradziu viska noriai suvalgydavo o dabar pastoviai puse koses keliauja i tualeta. Galvoju gal ilginti val. Tarp maitinimu. Kazkaip pamato indeli tai tiesia rankas o kaip siulai valgyti didelio noro nerodo
Mehi parašė:
Ir mums buvo toks etapas, bet susitvarke, dabar valgo kaip anksciau
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai