nerigute123 parašė:
nieko orkestras pro pat praejo o maniskis buvo mieguistas nieko dzin jam tik merginu rankose tie bumbulai sudomino ir viskas praejo orkestras ir parpe. beja pries …
Su 7 mėnesiais
nerigute123 parašė:
nieko orkestras pro pat praejo o maniskis buvo mieguistas nieko dzin jam tik merginu rankose tie bumbulai sudomino ir viskas praejo orkestras ir parpe. beja pries …
Su 7 mėnesiais
ferfela parašė:
O kaip jusiskis i plaukus neprisivelia? Manosios tokios garbanos ilgos kad kartais ir is ju tenka maisto likucius rankioti![]()
pas jus ilgesni gerokai, bet manasis i garbanas irgi prisikisa
labai smagu is plauku maista valyt
ferfela parašė:
O kaip jusiskis i plaukus neprisivelia? Manosios tokios garbanos ilgos kad kartais ir is ju tenka maisto likucius rankioti![]()
Mes tai neturim plauku
Errrikiux parašė:
Mes tai neturim plauku![]()
As galvoju kirpti,bet labai gaila
o siaip vargas sujais jai nesusegi tai vis i akytes lenda atrodo kaip siuniukas su ilgais priekiniais plaukais
Prieki didelis kuokstas o gale tokie plonyciai nusiure
ferfela parašė:
As galvoju kirpti,bet labai gailao siaip vargas sujais jai nesusegi tai vis i akytes lenda atrodo kaip siuniukas su ilgais priekiniais plaukais
Prieki …
Bet grazu kai mergyte plaukiuku turi man dar gerai kad berniukas pas mane, o jei butu mergyte tai as laukciau jau labai nors kuokstelio kokio
nenija parašė:
Su menesiadieniu![]()
aciu
ta proga pradejom valgyt mesyte
nenija parašė:
Su 7 mėnesiais![]()
aciu aciu
giedrim parašė:
kiek žinau Vilniuj tai Ikejoj yra tu marskinuku - seilinukupirkt. o gal zinot kur Klaipedoj ju isigyt?
Man atrodo Thomas Philips yra
bijau sumeluot, bet lyg ir mačiau
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai