b1onde parašė:
Na va, o kaip man paaiskinti uosvieneijau menesi laiko nerimsta, kada jai pirkti bilietus, kada atskristi, nu is kur as galiu zinoti kada gimdysiu
![]()
Sunku kai kuriems
kartais atrodo, kad pacios gimde nebutu
b1onde parašė:
Na va, o kaip man paaiskinti uosvieneijau menesi laiko nerimsta, kada jai pirkti bilietus, kada atskristi, nu is kur as galiu zinoti kada gimdysiu
![]()
Sunku kai kuriems
kartais atrodo, kad pacios gimde nebutu
o man gerai butu,kad kazkas atvaziuotu
bet mano tevai negali,nes dirba.tai ziuresim ar uosvis gales,nes pas ji laisvesnis darbo grafikas.tik va kad neaisku kada issirist mazyle sugalvos.o bilietus is anksto reiktu pirkti vistiek
is esmes,tai as irgi nenoriu,kad kazkas trintusi po gimdymo,bet kad nebus kur maziu palikti kaip gimdysiu
nesinori temptis ir jo i ligonine
Kazkaip mano nuomone kita as kaip tik mamos prasiau kad pasiliktu su manim ir vaikuciu pirma diena po gimdymo. Nes vyra jau isleisim po gimdymo namo pailseti
o noresiu kad man padėtų vistiek. Leliuks pirmas bijau kad nemokesiu ko ar nesigaus todel man reikes pagalbos jei nereikes isleisim mama namo
Frenezija parašė:
O artimiausios drauges ar siaip gimines nera pas ka galetum palikti?
Mano princese tai bus mum pirmabet suprantu tave
![]()
nera giminiu anglijoj,mes vieni tik
yra kaimynai,bet dirbantys visi.keli draugai,bet irgi dirbantys ir gyvena gan tolokai nuo musu
cia dar anglijoj i ligonine priima tik su 5 cm,tai bevezdama kazkam vaika bijau,kad ir nepagimdyciau
o anksciau irgi nenuvesi,nes neaisku kiek laiko ten viskas truks.zodziu,klausimas riebus cia pas mumis,tikiuosi kazka sumastysim dar
griteee parašė:
Kazkaip mano nuomone kita as kaip tik mamos prasiau kad pasiliktu su manim ir vaikuciu pirma diena po gimdymo. Nes vyra jau isleisim po gimdymo namo pailsetio …
svarbu,kad noras yra jog ji butu
as tai pavargstu nuo zmoniu,man norisi ramybes
o del zinojimo,tai tiesiog savaime gaunasi kaip gimsta mazylis
anglijoj tai tik kelias val ligoninej laiko,jei viskas gerai,po to namo keliauji
O as Inesa parašė:
nera giminiu anglijoj,mes vieni tikyra kaimynai,bet dirbantys visi.keli draugai,bet irgi dirbantys ir gyvena gan tolokai nuo musu
cia dar anglijoj i ligonine…
Na taip... Nieko gero
ThoughtsAlive parašė:
Niu mamytes, apie ranku kilnojimus...kas tiki ir tai atsitinka, tai zinoma ir kaltins tuos ranku kilnojimus. Tikejimas daug ka daro. Mano mana besilaukianti 7ta men…
kiek zinau padauginti bananu negalima, nes ten labai daug kalio yra, tiksliai nepamenu, bet pasiskaityk geriau
Vaidoushka parašė:
Susuduriau is as,pasirodo pas mane vienas inkstas aukstyn kojom ir deformuotas,tai vakas uzspaudes man ji ir jis padidejes,bet kol nepagimdysiu niekuo padet negali,…
man iri vat skauda labai, o tu vandens kiek isgeri?
Frenezija parašė:
Na taip... Nieko gero![]()
bus kaip bus
dar laiko yra
o jei ne,gales su manim baseine sesute gimdyti
juokauju zinoma
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai