aistyte22 parašė:
ar jau nusipirkot kuri nors leliuku taseles tuos vadinamus diaper bag ? as jau turiu nauja![]()
Mano tokia rankinė buvo komplekte kartu su vežimėliu kai pirkom
aistyte22 parašė:
ar jau nusipirkot kuri nors leliuku taseles tuos vadinamus diaper bag ? as jau turiu nauja![]()
Mano tokia rankinė buvo komplekte kartu su vežimėliu kai pirkom
asttaify parašė:
O as 24 d pildziU ir irgi jokiu ziniu
As pildziau liepos 29 d. o rugpjucio 4 d. jau buvo pinigeliai saskaitoje. Pirma gavau laiska kad pateikiau, poto atejo laiskutis apie tai kiek paskirta
roberta23 parašė:
As pildziau liepos 29 d. o rugpjucio 4 d. jau buvo pinigeliai saskaitoje. Pirma gavau laiska kad pateikiau, poto atejo laiskutis apie tai kiek paskirta
tai kazin kodel cia taip vienom greit kitom ne
riestanosyte177 parašė:
tai kazin kodel cia taip vienom greit kitom ne![]()
Labai daug priklauso nuo darbdavio, kada jis pateikia reikalingas formas sodrai.
Bela24 parašė:
Kaip mane erzina meslungis - ar jus jis daznai kankina?jei ne kaire, tai desine koja paryciais surakina, po to geras dvi dienas net primint negaliu, kaip slubiu…
Aš gėriau Diasporal magnį. Tikrai padėjo.
O buvo net mėlynių nuo mėšlungio
Chantale parašė:
Esu šiaulietė, bet tik dabar pagalvojau, kad susipažinimas su šia įstaiga tikrai būtų naudinga. Nors mano gydytoja sakė apipasakoks kas kaip, nes ji pati ten dirba,…
Tikrai vyksta
ir paskaitų kiekis nemažas,man rodos 9 paskaitos po 2val. įvairiomis temomis
yra plakatai iškabinti,beto internetiniam psl turėtų būt.. beje ginekologė tikrai žino jei ten dirba
priima nuo 7mėn
bet vietų skaičius ribotas
Evveliute parašė:
Tikrai vykstair paskaitų kiekis nemažas,man rodos 9 paskaitos po 2val. įvairiomis temomis
yra plakatai iškabinti,beto internetiniam psl turėtų būt.. beje g…
Na, kad paskaitų daug tai žinau
tik reikia atsirinkti kur ir kada eiti
Tik va, būtent, MVK vykstančius kursus nieko negirdėjau ir internetiniame psl nieko nerašo. Na, žiūrėsim ką mano ginekologė papasakos, nes man įdomiausia apie pačią MVK struktūrą sužinoti, nes visa kita informacija palaipsniui randu, gaunu
silvita.endr parašė:
as is piterboro as irgi taip daiau ir jau kita diena gavau payslipus atgall bet daugiau jokio asakymo negaunu kada prades moket i t.t
gali uztrukti iki 3sav. Jei po menesio, nuo prasymo padavimo dienos, negausi is jobcentr jokio laisko su skaiciavimais, tai tada reikes kreiptis. Nes siaip sako, kad poros sav begyje viska paskaiciuoja ir sutikrina, bet pastaruoju metu uztrunka apie 3sav
Chantale parašė:
Na, kad paskaitų daug tai žinautik reikia atsirinkti kur ir kada eiti
Tik va, būtent, MVK vykstančius kursus nieko negirdėjau ir internetiniame psl nieko ner…
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai