2014.07.19 10:40 (prieš 12 m.)
djtropice parašė:
o kas tau nutiko, kad ligoninej guli?
Oj nu netikejau, kad gali man taip but bet daug kas nutiko
is pradziu sake kad pertrumpad kakliukas pasidare, bet nebuvo kritine riba, tad gavau lovos rezima ir liepe kas tris dienas atvaziuot pasitikrint, tad viena patikra- vis dar trumpejo, antra patikra-dziugu nebetrumpeja ir net atsistate kazkiek, bet trumpai tas dziaugsmas truko nes pastebejo kad man vandenys sunkiasi po truputi, iskart pasake, kad turi likt neribotam laikui, net apsiverkiau, nes ta diena vyras is Lt grizt turejo,dvi savaites buvau nemacius tai taip graudu pasidare
ir cia tik del nesibaigianciu echo, nes nors ir kas tris dienas tikrino kakliuka vistiek salia ti dar echo padarydavo, o jei nebutu dare, tai tik kakliuka tikrinant nebutu pastebeje, as irgi nesupratau, nes lb mazai bego ju, bet jau buvo nutekeje padoriai
sako sustabdyt neimanoma, imanoma pristabdyt, db gerai manim rupinas, bet dare echo jau ligoninej ir tik 26 sav pirma kart pastebejo kad smegenyse siek tiek per daug vandens, dar yra daug sansu kad tai nieko nereiskia arba kad issivaikscios, bet nerimo aisku apsciai
zodziu echo svarbu ir kad gerai jauties nieko nereiskia, o man vedzioja kas dien gyditojus is neisnesiotu skyriaus ir kalbas su manim, pratina prie minties kad taip gali but kad gims maziukas, kai pagulde ta pacia diena pradejo plaucius brandint, tad jau subrandinti, bet stengias ji ten palaikyt dar nes vandenu uztenka, duoda vaistu kurie numusa bet kokius spazmus gimdoj ir optimistiskiausi planai islaikyt iki 36sav , pesimistiskiausi, kad pagimdyt galiu ir siandien, o jis dar toks maziukas
bet as jauciu, kad dar tikrai ne siom dienom
bet jungineja mane ant aparatu kas pora valandu, seka sirdute ir pan. As labai dziaugiuos medicinos prieziura cia, o man belieka tik laukti ir tiketis, kad viskas bus gerai, labiausiai tie vandenys smegenyse neramina, tikrai daug labiau negu prieslaikinis
bet kolkas mes su teveliu stengiames but optimistai o jums mamytes sekmes ir nepraziopsokit kokiu nors pradziu del aplaidziu gyditoju