rutapuke parašė:
O nenorit i privata eit pasikalbet?![]()
O trukdom?
rutapuke parašė:
O nenorit i privata eit pasikalbet?![]()
O trukdom?
Sveikos.siandien buvau paskaiteleje apie zindyma. ir ten sake, kad kai gimsta leliukas jam leidzia skiepukus,pirmas skiepas Ka(lyg taip vadinasi) po to nuo hepatito ir dar lyg kazkoks.sake,kad gimus reikes pasirasyt sutikima,kad sutinkam skiepinti.o tai galvojat kazkuri nesutikti del skiepuku?
Matot, mane lengva isgasdinti
as irgi taip pat kaip kazkuri manau, kad jei butu pavojinga - nedarytu tokiu nesamoniu. O ta sesele, ant kurios papuoliau, tai ooooj, koki morala atskaite, apie telefono zala nesciajai ir tai klausiau, apie echoskopu darymus, lyciu pasakymus, pikta teta ji
nemalonu pas tokia eit, bet ka padarysi.
Anžela parašė:
Turesiu mergyte![]()
Sveikinam;)^
riestanosyte177 parašė:
sveikos.....ar kuri nors tvarketes dekretines per internetine sodra?jeigu taip per kiek laiko apskaiciavo kiek gausit?![]()
Kai darbdavys priduoda visa info sodra pervest pinigus turi per 15d.d. o kaip greit padarys viska individualu. Man su pirmu sunum per savaite jau pinigai saskaitoj buvo.
riestanosyte177 parašė:
as internete uzpildziau forma viena pries 6dienas o paskuji pataisiau ir kita nusiunciau pries 3dienas ir jokio dar atsakymo negaunu kiek pinigeliu priklauso man :h…
O kam dvi formos? O ar darbdavys perdave info sodrai? Gal tame beda.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai