emiliukas08 parašė:
Ir se tau kad nori
sveikinu, mes antra bandem 3 metus, po 3 m pastojau, persileidau velyvam laikotarpi, po men vel pastojau, gine drebtelejo kad, " tau nie…
vaje, tau tikrai turejo but nelengva, del persileidimu, neissivaizduoju kaip tai reiktu istverti.
man su pirmu buvo labai sunku, turiu nemaza cista, nuo mazens vargas su ja, pastoviai ligonines ir panasiai, gyde mane viskuo kuo tik kalejo, net kontraceptikus liepe gert, bet as negerdavau, sirdis neleisdavo, su vyru vis neprarasdavom vilties, bet kai metai praejo ir nieko, palikau pati irzli, jau vyra ketinau palikti (pas jo giminej yra tradicija sunaus susilaukti del pavardes, mes vieninteliai lietuvoj turim tokia pavarde ir jau nemazai kartu tik po vienas berniukas gimsta) mano vyras buvo paskutinis su sia pavarde, tai galvojau jeigu negaliu vaiku tureti ( tai sake gydytojai) tai jauciausi nereikalinga.... po pusmecio man buvo paskirta gimdos isemimo operacija ir cistos salinimas, o as manjakiskai testus nestumo dariausi, mano mama irgi laukesi, labai norejo kad kartu butumem nescios bet sakydavau kad cia asiliuko svajones... tai viena diena parejau su dviem testais, su saviskiu nebesisnekejom, pykomes, buvom susitare kad as iseisiu nuo kito menesio (aisku jis nenorejo skirtis ir nesuprato mano tokio poelgio)... o as pasidariau testa ir se tau ziuriu ir akimis netikiu, teigiami, nesitverdama kailyje islekiau is vokios kambario ir vyrui pasakiau, stovim vienas pries kita ir nebezinom ka daryti, sakau greitai nuvesk mane pas gydytoja noriu isitikinti, nuvazeve jos neradom, atostogavo, prisipirkau testu kad dar isitikinti, visi buvo teigiami, jausmas nerealus is karto mamai paskambinau pasakiau kad mes abi laukiames. po savaites nuejau pas gydytoja, paklause ar vartoju kontraceptinius, del to gydymo, pasakiau kad man ju nebereikia, as laukiuosi, net gydytoja apsiverke, buvo atsauktos visos operacijios... tai dabar musu pirmasis yra tikras stebuklas iskelbejo musu santykius su vyru, isgyde mane ir dabar laukiuosi antro sunaus, visi dziaugiasi, kad pagaliau mums pavyko susilaukti antro sunaus ir pavarde nedinks