2014.09.03 11:18 (prieš 11 m.)
Kai dar nesimate, kad laukiuosi, pati uzleidau viena nestuke, nes nelindo ji i prieki, o ir kasa buvo ne jos. ale tokia fyfacka, kaip sakau, pakliuvo, tai net aciu nepasake, nei kitaip sureagavo, kad uzleidau
o pacios manes siaip mano miestely neuzleidzia - stovi, tai pastovek
nei poliklinikoj, nei kur kitur. va buvau nustebinta, kai eilej laukiau kraujo priduot, tai pries mane atejo eile mociutei tokiai, ji ir sako - eik, vaikeli, tu - nu neleido sazine pries senute list, ka jau cia per ja viena paskubesiu uzlindus
o va didesniame mieste net i wc uzleidzia be kalbu, ir masinos perejose stoja, kad tik praleistu, ne taip, kaip mano miestely
kaip prie laukiniu jauciuosi cia gyvendama nescia, nes siaip niekada neatkreipdavau demesio i zmoniu elgesi. siaip yra teke matyti, kaip poliklinikoje viena nestuke puskuojanti smarkiai atejo kraujo duoti ir be eiles bande ieiti, kaip pasiuto bobu gvardija, siaubas kazkoks, man net geda pasidare, nors prie kito kabineto buvau
sesele sustra buvo, isgirdo erzeli, iskiso galva ir pasikviete ta nestuke, dar mandagioj formoj isdejus ka galvoja tom bobom. kaip kur, visokiu yra, visokiu ir reikia