greta4321 parašė:
aš tai kai žinai tris datas kada man gimdyt tai nžn kada čia gausis![]()
man irgi prirase pilna tu datu
o pas ka lankais?
greta4321 parašė:
aš tai kai žinai tris datas kada man gimdyt tai nžn kada čia gausis![]()
man irgi prirase pilna tu datu
o pas ka lankais?
greta4321 parašė:
Pastebėjau čia daug kam darys cp. Ar yra tokių kurios ruošiasi pačios gimdyti ?![]()
ir as pokolkas rosiuosi pati gimdyt,jei niekas nepasikeis
Oj tie daktarai... mane kaip tik seimos daktare pravijo su blogais tokiais paciais tyrimais kaip mamyte Greta, taciau manoji gine viska kuo smulkiau isaiskino ir net laso velniu negavau. israse tabletes gelezies tardyferon, bet sake vartoti kartu su vitaminu c, pries valgi ir gink Dieve neuzsigerti arbata, kava ar pienu - tada veltui gelezis geriama.
as svajoju gimdyti pati, maniske ir guli taip, kaip reikia, taciau dar apsilankysiu pas seimos gydytoja, maz bus geresnes nuotaikos - o ji nuotaikos zmogus - ziuresiu, ka sakys, kai cia karta buvo ant akiu kvadratas mirguliuojantis uzejes. bijau, kad kokia tinklaine neatsoktu begimdant
djtropice parašė:
man irgi prirase pilna tu datuo pas ka lankais?
Del datu tai niekas tikslios nepasakys, gims tada kada bus laikas
mes ir turim tris nustatytas datas, viena pagal mm o kitos dvi pagal echo
djtropice parašė:
man irgi prirase pilna tu datuo pas ka lankais?
pas lukenski o tu ? Pas mane kai darė ekoskopija sakė spalio 20d poto daktars 23d o pagal menesines tai 25 tai suprask kaip nori
Bela24 parašė:
Oj tie daktarai... mane kaip tik seimos daktare pravijo su blogais tokiais paciais tyrimais kaip mamyte Greta, taciau manoji gine viska kuo smulkiau isaiskino ir ne…
Aš eisiu pirmadienį prašysiu,kad geležies išrašytų,nes su ta mažakraujyste man baisoka,kad mažyliui nieko nenutiktų
greta4321 parašė:
pas lukenski o tu ? Pas mane kai darė ekoskopija sakė spalio 20d poto daktars 23d o pagal menesines tai 25 tai suprask kaip nori![]()
as damkuviene
tokia jau nupezus
gal eisi i paskaita ketvirtadieni?
djtropice parašė:
as damkuvienetokia jau nupezus
gal eisi i paskaita ketvirtadieni?
kokia paskaita ketvirtadieni ?
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai