Cike parašė:
Sveikos mamytesar geriat nestukiu vitaminus? Jei taip tai kokius?
![]()
as elevit pronatal ir gelezi
Cike parašė:
![]()
as elevit pronatal ir gelezi
vaivuteee parašė:
kaip zadat kovot su strijom?ar kovojot kuriom ne pirmas leliukas? as su pirmu kiek pinigu isleidau visokiem tepalam ir kremam ir nieks nepadejo tai taip isgrazino v…
4metai ir visko tiek pasiliko?
as manau cia kiekvienai individualiai su strijom ir visu kitu...nestumo metu kiek klausinejau savo draugiu pazystamu kurios jau mamytes sake naudojo aliejuka vaikiska ir krema nuo striju iki pat gimdymo, ir tikrai visos be pasekmiu grazus lygus pilvukai palike
fainiai joms, tik va kai pagalvoji o kas taves laukia?
erikita parašė:
4metai ir visko tiek pasiliko?as manau cia kiekvienai individualiai su strijom ir visu kitu...nestumo metu kiek klausinejau savo draugiu pazystamu kurios ja…
ispradziu labai prastai jauciaus, slikscejaus juk vasara buna norisi nuvaziuot prie juros apsiilkkt maudimuka, nu o ka dabar jau apsipratau nieko nepadarysi, tiesiog matyt taip lemta cia tik pilvas o kur kojos slaunys krutine, visur... as ir naudojau bet va kas pasiliko man jos pasipile kokiam 8 men taip greitai. pries pastojima kudute labai buvau 49 vos tesveriau gal del to visai neisivaizduoju..bet susitaikiau su tuo jau... aciu dievuj kad vyras nesisliksti, nors nesako(kaip is tikruju nezinau,nepasakys jau). kazkada buvau baseine su vaiku priejo kazkokia moteris ir sako nu ir baisiai atrodo,ale va ka vaikai padaro... nu tada sunervino baisiai...
Sveikos, as nuo vakar vizito pas gydytoja geriu Elevit ir Cinka, kalci, magni ir vit D. Pries menesi kai lankiausi, israse, bet sako dar gali negerti, nes yra vaisiu, obuoliu, o si karta sako, jei jau nusipirkusi tai gali pradeti gerti.. Del striju tai baisu ir man, kad ju neatsirastu, kelis kartus pasitepliojau su paprastu losjonu isilasinus kelis lasus eterinio aliejaus, o vakar nusipirkau makadamijos riesutu aliejaus, daug skaiciau apie ji, jis neerzinancio kvapo, isigeria gan greitai ir paskui tiek rankos, tiek pilvas, tokie svelnus atrodo
Ruosiausi pirkti avokadu alieju, bet pamaciau sita ir pasiemiau. Geriausiai pirkti maistini, o ne kosmetini
Galiu pasigirti, kad baigiantis 16 sav. dar neturiu nei vieno kg i pliusa
Siaip visa laika labai bijojau priaugti daug svorio ir sutrukineti... O odos elastingumas priklauso nuo genu, tikiuosi paveldejau is seneles, pas ja nieko nera, o pas mama isvagotas pilvas. Tai ziuresim kaip bus, bet vyras ramina, sako yra siais laikais budu panaikinti ir jeigu tau tai labai trugdys, su gydytoju pagalba panaikinsim jas.
Cike parašė:
![]()
siuometu dar negeriu
sirdute25 parašė:
siuometu dar negeriu
Man taip pat gydytojas mano dar neisrase jokiu vitaminu...tik folio rugsti geriau ir zuvu taukus vis dar geriu ...
vaivuteee parašė:
kaip zadat kovot su strijom?ar kovojot kuriom ne pirmas leliukas? as su pirmu kiek pinigu isleidau visokiem tepalam ir kremam ir nieks nepadejo tai taip isgrazino v…
Manau, kad genai daug ka padaro...bet tepaliukai siek tiek padeda manau. Bet as uz naturalius aliejus..pati arganu alieju naudoju..kartais maisau su kokoso aliejum..del kvapo
bet vis viliuosi kad pilvukas isliks lygus...bent mama ir sesuo striju neturejo
o tu pasidomek apie striju isnaikinima...naikina lazeriu kiek girdejau...tik del kainos nzn... na manau imanoma sia problema issprest ;)
Cike parašė:
Man taip pat gydytojas mano dar neisrase jokiu vitaminu...tik folio rugsti geriau ir zuvu taukus vis dar geriu ...
man ne del to ka daktare neisrase bet tiesiog kazkaip nera to reikalo gert dar ju
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai