vaivuteee parašė:
sveikos mamoskaip gyvenat? as sian apturejau daug streso buvau ligoninej
skaudejo pilva man jau 17 savaiciu... bet siauba nuvaziavau ir 3 val pralaukiau kol ti…
Svarbiausia kad viskas gerai
vaivuteee parašė:
skaudejo pilva man jau 17 savaiciu... bet siauba nuvaziavau ir 3 val pralaukiau kol ti…
Svarbiausia kad viskas gerai
Sveikos ;) kaip jauciates? as labai laukiu vizito pas gyd. kazkaip mazokai jauciu savo leliuka, tad nervuoja, vis galvoju ar ten jam viskas gerai... nu tikiuos ka gerai ;) mano sunus apsirgo dar... koso, snarglys bega... o ryt darzely mums rudenelio svente... tad gaila bet nesudalyvausim jauciu...
Fainute_4 parašė:
Sveikos ;) kaip jauciates? as labai laukiu vizito pas gyd. kazkaip mazokai jauciu savo leliuka, tad nervuoja, vis galvoju ar ten jam viskas gerai... nu tikiuos ka g…
kartais ir as taip nerbvuojuosi del mazai juntamu judesiu bet tai normalu ateis laikas kiekviena pajusim stiprius judesiukus
vaivuteee parašė:
buna visom tu skausmeliu zinok, man irgi sestadieni taip buvo uzeje visa diena kad galvojau mirsiu... skambinau daktaram bet nedirbo galvojau leksiu i emergency bet ten buciau laukus ne 3 valandas o 8 9 valandas tad nusprendziau, kad jei bus blogiau tada vaziuosiu, nes man ten vistiek nebutu padare o va vakar jau praejo atsikeliau ryte kaip nauja... sake merginos tikriausiai raisciai tempiasi... sake jom dar ne tokiu skausmu buna (jos jau i pabaiga nestumo)
Teisiux parašė:
Vakar buvau pas gydytoja,ir pasake jog bus mergyte,man jau antra,labai dziaugiuosi kad bus mergyte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sveikinu
sveikos siandiena buvau pakartotiniam echo visdelto yra ta cistele vaiko smegenyse , sake gali isnykti ir gali ne ... dabar liepe laukti iki26-28 savaiciu ir tiketis kad bus geriau ... baisu bet i galva lenda visokios mintys ... apie tai kas gresia net nenoriu pagalvot bet tos bjaurios mintys vis lenda i ta galva
mėjatylaite parašė:
sveikos siandiena buvau pakartotiniam echo visdelto yra ta cistele vaiko smegenyse , sake gali isnykti ir gali ne ... dabar liepe laukti iki26-28 savaiciu ir tiketi…
gal as ir per drasiai paklausiu,,, o kas gali buti tokiu atweju?
silwiya parašė:
gal as ir per drasiai paklausiu,,, o kas gali buti tokiu atweju?
edvardsono sindromas , man asmeniskai baisiau ir buti negali, viltis durniu motina ...
mėjatylaite parašė:
edvardsono sindromas , man asmeniskai baisiau ir buti negali, viltis durniu motina ...
jetus mamule stiprybes ir wilties Tau !
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai