blizgutisss591 parašė:
sveikos mamytes gal galit pasakyti kokiu nors ydomiu ir graziu varduku mergaitei?![]()
matai visu kitokie skoniai man tai grazu pvz Amelia, Adele, (pati galvoju apie Adelia), Klaudija, Adrija....
blizgutisss591 parašė:
sveikos mamytes gal galit pasakyti kokiu nors ydomiu ir graziu varduku mergaitei?![]()
matai visu kitokie skoniai man tai grazu pvz Amelia, Adele, (pati galvoju apie Adelia), Klaudija, Adrija....
emel parašė:
grazus lb
o ka tu galvoji mergaitei? varijantu turi kokiu?
lina877 parašė:
jau kaip bijau kad zinotumet, mano sesers mergaite susirgo vejaraupiais o mes nuolat bendraujamo as visai nesirgusi jais, o kai dar pasiskaiciau kas gali but n…
gali vis tiek tureti antikuniu, gal kokia nematoma forma esi persirgus. bus viskas ok
juoduke. parašė:
rasiau jau imeida sofija samyra kotryna
Viksva parašė:
gali vis tiek tureti antikuniu, gal kokia nematoma forma esi persirgus. bus viskas ok![]()
nu tikiuosi kad taip bus...
juoduke. parašė:
savo mergaitei jai ta mergaite tj mėja
juoduke. parašė:
as isivaizduoju , kad jau dabar noretusiu mergytesjei ne tau sakes tarp 4 bernu namuose
![]()
Uztai ir rizikuojam trecia kart
mano uosve turejo pametinukus bernus,ir po 10 meteliu sugalvojo kad reikia dukrutes,ir pokst vel bernas
bet bernai myli mama,ji ten namu karaliene,tai gal ir smagu,o ji sake kad as jos dukrute
juoduke. parašė:
as galvoju apie Aureja ir Andrea man sie vardai tokie grazus kad negaliu,
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai