nestuke00 parašė:
Labuka nu va malonu girdeti jog irgi is anglijos. Kuriam mieste?
Londone
nestuke00 parašė:
Labuka nu va malonu girdeti jog irgi is anglijos. Kuriam mieste?
Londone
Agnestaa parašė:
palauk o kaip reikalai su plaukais slenka ar ne? man pirmam nestume neslinko, betg aisku po gimdymo pradejo ziauriai slinkt ir niekas nepadeda, ir dabar slenka, sak…
man su plaukais viskas gerai.. atvirksciai atrodo tapo sveikesni ir blizgantis... tfu tfu tfu neturiu problemu
Okeana parašė:
man su plaukais viskas gerai.. atvirksciai atrodo tapo sveikesni ir blizgantis... tfu tfu tfu neturiu problemu
po gimdymo vel bus kaip buve
Agnestaa parašė:
po gimdymo vel bus kaip buve![]()
svarbu, kad ne blogiau
Agnestaa parašė:
o plius dar vezima-limuzina isigyt, nes irgi dar normaliai nevaikscios vyresnelis
o kodel sakai kad dar normaliai nevaikscios? mano vyrukas jau budamas 10 menesiu pradejo vaikscioti ir apie joki vezima kalbu nebebuvo, neimanoma isodint buvo
tai taviskis bus jau 2 metuku.. nepagausi jo
tvynia parašė:
o kodel sakai kad dar normaliai nevaikscios? mano vyrukas jau budamas 10 menesiu pradejo vaikscioti ir apie joki vezima kalbu nebebuvo, neimanoma isodint buvota…
nes dar bijo vienas eit,
Agnestaa parašė:
Londone
Labukas dauguma londone gyvenanciu lietuviu o as namie uzdaryta ir nematau nei anglu nei lietuviu.aaaaaaa. noriu lietuvisko maisto LASINIU
Basa_raganaitė parašė:
nelabai turiu su kuo pasidžiaugti šiuo NT, pasiguosti dėl baimių ir pan..todėl tikiuosi pakęsit mane![]()
Tikrai pakesim, tam cia ir esam;)
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai