Barbrigitele parašė:
As,tai kudute,bet mano pilvas is cia kur imetet dvigubai didesnis ir is kur jis pas mane toksir toks i virsu arbuzas,tik nesuprantu,per tel spaudziu ant to fotoa…
gal per tel neleidzia?
Barbrigitele parašė:
As,tai kudute,bet mano pilvas is cia kur imetet dvigubai didesnis ir is kur jis pas mane toksir toks i virsu arbuzas,tik nesuprantu,per tel spaudziu ant to fotoa…
gal per tel neleidzia?
kojinyte26 parašė:
tai gerai kad gali judet ir pritariu kad gimdyt lengviau,bet ka daryt jei vos nevisa nestuma gulimas rezimas ir didziausias darbas padaryt neskubant seimynai valgyt dar dazniausia su pagalba ir pasivaiksciot truputeli iseit laukan?
Barbrigitele parašė:
as tai ant darbalaukio pirma issikeliau nuotrauka ir paskui kai paspudziau ta foto aparaciuka cia kampe ikeliau foto is darbalaukio.cia bent as taip syki keliau o kaip kitaip tai nzn
labas vakaras busimos mamytes. Maciau apie dirzus snekat na as domejausi kas ji turejo tai beveik niekas ir nenesiojo, nes spaude, tai nusprendziau nesvaistyt pinigeliu, be to daug sedziu tad nebutina man, o kam jau reikia tai geriau priprast, kad gimda nenuslinktu zemyn... as po pilvu aplamai negaliu nieko nesiot ta prasme timkes ir tas iki liemens susiraitoju kad tik ant pilvo nebutu, nestukiu dzinsus nusipirkau tai tik karta uzsidejau, nors ir mano ismiera bet per ta liemeni kur prasideda medziaga ant pilvo man atrodo spaudzia... tiesiog nieko negaliu nesiot ant pilvo...
Del sotumo jausmo tai tikrai
pasijauciu kartais kaip siuksliu deze galiu viena minute valgyt saldaini o jau kita agurka ar kokia morka ar seip koki sh
na bet nuo sh stengiuos laikytis atokiau
geriau pasiimu koki vaisiu suvalgyt man dabar bet kas tinka vynuoges, greifrutai spausti arbuzai na ir tt pas mus cia visa ziema ju yra tai pasirupinam kad namuose visko butu
vaivuteee parašė:
ar sapnuojat kokias nesamones? mane tai giliai daknyso... ale ir prisigalvoju nesamoniujuk neveltui sapnuoju
karta sapnavau vyra su kitu, tada daznai sapnuoju …
na juk svarbiausia isgyveni
juoduke. parašė:
labas vakaras busimos mamytes. Maciau apie dirzus snekat na as domejausi kas ji turejo tai beveik niekas ir nenesiojo, nes spaude, tai nusprendziau nesvaistyt pini…
Man tai vyras liepe pailset nuo mandarinu nes nuo pastojimo nebuvo dienos dar kad ju nevalgyciau,o ir valgau po 2-3 per diena tai sake gal jau per daug,pailsek
tai nuo obuoliu pilva pucia tai kaip ir neberandu sau vaisiaus kuri galeciau kaip uzkandele valgyt.DAr persimona kelias dienas po pora valgiau bet kad jau labai nepatogu toks didelis ir po to rankos limpa... Teks man tartis su vyru kad jau gal pailsejau,jau dvi dienas nevalgiau(tiesa siandien radau du,viena darbe stalciuj kita rankinuke),tai sakysiu nupirk vel man kilograma,labai jau nera ko kramtyt kai je nera o cia vitaminas..tik su saiku biski ne kas
sirdute25 parašė:
na juk svarbiausia isgyveni![]()
nu jo svarbiausia, zinai kartais sapnai tikrai issipildo kazkada sapnavau labai labai didele utele o reiskia turtas, 3pinigai... kazkada dar sapnavau kad ejau sisiu daryt ir vaikas iskryto tik pliump ciupau ir vel isikisau atgal
zinok va buvo kraujo tepliojo ir sake daktarai kad 100 procento sito kudikelio net neisturesiu bet va jau eina 21 savaite kaip nesioju:)kaip liudna man cia namie vienai baisiai ner su kuo pasisneket,o kartaistaip norisi
vyras naktim dirba gryzes ryte eina miegot skaityk lyg jo visai nebutu... tik per iseigines.... atvaziuos brolis tai tykiuos neuzknist jo su savo pliurpalais:DDDDDna ka labanakt visoms einu liulio
vaivuteee parašė:
nu jo svarbiausia, zinai kartais sapnai tikrai issipildo kazkada sapnavau labai labai didele utele o reiskia turtas, 3pinigai... kazkada dar sapnavau kad ejau sisiu…
Man tai patinka tavo rasymus paskaityt nes labai juokingai dazniausiai parasai tai nesuk galvos ir rasyk cia jei nera ka veikt,jauciu visad atsiras kas prisijunge
as dar laukiu vyro po darbo,privalgiau kaip ruonis pries nakti tai valio
bet nieko tegul pilvo gyventojas pratinas naktim valgyt,veliau jis man neduos nakti miegot tai dabar as i prieki
labanankt
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai