eziukas33 parašė:
Man tai patinka Jane nomad. eisim pas draugus apziureti. Jie tai labai patenkitni. Sis modelis labai lengvas.
man irgi aktualu legvas modelis, reiks pasidometi jais
eziukas33 parašė:
Man tai patinka Jane nomad. eisim pas draugus apziureti. Jie tai labai patenkitni. Sis modelis labai lengvas.
man irgi aktualu legvas modelis, reiks pasidometi jais
Oj kokia gražuolytė...
Erika 0127 - labai graži princesė Jūsų.
Na, aš kažkaip dėl vežimėlio, tai ir už zippy, nors dar tikslaus modelio neišsirinkau.
O štai dėl lovytės... hm... čia jau sudėtingiau... draugė prigazdino, kad nepirkčiau labai pigaus, nes vaikutis kai jau stovi labai mėgsta patasyt lovytę ir jos berniukas jau ištabalavo visą lovytę taip, kad net vyras papildomai turėjo suvešt.
Agnestaa parašė:
Balta roze isreiksiu savo nuomone, kad nesvarbu kokia kaina juk varztai mazdaug vienodi visose lovytes ir istasys visas jei ten lipa judina ir pan, kartais ta piges…
iš dalies gal...bet jei pvz. faniera, o ne medis, tai gerai pasisupęs gali tą skylę taip išklibinti, kad...mes vis tik buvom tik už medinę, kai pirkom...nors tos fanierinės tai man labai gražios, bet kai pačiupinėjom su vyru...
as manau kad neverta brangiai pirkti daiktus nes labai greit ju nebereikia..va pas mane 9 metu tarpas tarp vaiku, tai tik del to kad zinau jog kaime kazkur isvezta lovyte gaila pirkti nauja, paieskosiu kaip ten senoji issilaikius..o patikekit pinigus galima ismetyti greitai, na nebent cia yra gal ir tokiu kurios gali neskaiciuoti visiskai, tada galima pirkti kiekvienam vaikui po nauja ir brangia
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai