Labas mamukai
Vitaa9 na ir nuotykiai pas tave. Sveuk greiciau
Klausima turiu ar jau dairotes i vezimukus? Raday viena toki kokio noreciau, bet dar labai anksti. Nezinau ka daryti.
Vanety parašė:
Labas mamukai![]()
Vitaa9 na ir nuotykiai pas tave. Sveuk greiciau![]()
As irgi vis pasiziuriu,bet tik pasziuriu....
Vanety parašė:
Labas mamukai![]()
aš irgi jau išsirinkus, žinau ir ratus, ir maždaug modelį, ir iš kiek dalių norim, bet vienintelė abejonė - juk gims žiemą, ar imti su tom storom sienom...? ar jos kažkaip "susiplonina" vasarai?...
Vanety parašė:
Labas mamukai![]()
As ir vis pagalvoju, bet as lyti noreciau vaikelio suzinot taip pat
Canana parašė:
Na pas mane ir tik magnis be nieko. Geriu antroj dienos pusej![]()
Tai labai gerai
dov593 parašė:
aš irgi jau išsirinkus, žinau ir ratus, ir maždaug modelį, ir iš kiek dalių norim, bet vienintelė abejonė - juk gims žiemą, ar imti su tom storom sienom...? ar jos …
Aš naudosiu tą patį kaip ir pirmojo, o lad nebūtų šalta, turiu avikailio vokelį, labai gražiai įsikloja, užsisega, tikrai nešalta vaikučiui, o vasarai tiesiog tą vokelį išimi ir vėl gerai ;)
Vanety parašė:
Labas mamukai![]()
Ačiū
aš taip pat pasižiūriu , bet pirksim prieš pad gimdymą
KristeSaule parašė:
Aš naudosiu tą patį kaip ir pirmojo, o lad nebūtų šalta, turiu avikailio vokelį, labai gražiai įsikloja, užsisega, tikrai nešalta vaikučiui, o vasarai tiesiog tą vo…
Mes irgi žiemai baudojom bet tik kupranugario vilną . Šiaip manau jeigu bus tokia žiema kaip šiemet tai labai gerai būtų
As irgi ne nauja pirksiu nes naujo kaina kaip kitu bent du iseitu nusipirkti, ir va radau internete nebloga pasiulyma, nu bet dar taip anksti kazkaip pirkti. Matyt uzleisiu kitai mamytei ir kentesiu veliau gal atsiras dar sito gerio.
O jus kokius modelius issirinkusios kas jau zino kokio nori ir kodel? As noreciau mima xari. Teko ir pavezinti toki labai patogus pasirode.
Vanety parašė:
As irgi ne nauja pirksiu nes naujo kaina kaip kitu bent du iseitu nusipirkti, ir va radau internete nebloga pasiulyma, nu bet dar taip anksti kazkaip pirkti. Matyt …
Mes nusiziureja riko nano eco,ir kaina padori ir patogus lb...
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai