ahyyra__ parašė:
labas rytas;) snd energijos pas mane yrai tai nuo 8 ryto visa nama baigiu susitvarkyti!;)) tik oras nekoks salta brr....
Kada į mano kiemą ateis tokia šventė
ahyyra__ parašė:
labas rytas;) snd energijos pas mane yrai tai nuo 8 ryto visa nama baigiu susitvarkyti!;)) tik oras nekoks salta brr....
Kada į mano kiemą ateis tokia šventė
Merginos, kelias dienas intesyviai ir dauguma net aršiai diskutuojate apie gulėjimą/negulėjimą, sunkių daiktų kėlimą ir pan. Aš išvis nesuprantu, ką čia reikia diskutuoti ir juolab vos ne viena kitą užsipuldinėti dėl ne taip pasakyto žodžio?
Aš nors laukiuosi tik pirmą kartą, nėštumo jokios patirties neturiu, tačiau manau, kad gulėti ar daug judėti, kelti/nekelti kažko tai kiekvienos reikalas. Kiekvienai savos taisyklės
Viena guli dėl rizikų, kita dėl to, kad neturi jėgų, kita tiesiog, nes gali leisti sau pasilepinti. Nereikia vienos taisyklės, ar vienai pasakytų ginekologės žodžių taikyti visoms
bet kad save reikia kažkiek smarkiau pasaugoti - labai pritariu ir tai visai nereiškia, kad paverti save ligoniu, o tiesiog rūpiniesi nebe viena savimi, o dar ir augančiu kūdikėliu.
Iki nėštumo buvau aktyvi, nebijojau sunkiau pasitampyti, jėgos ir dabar tai leistų - bet kam? Galbūt ir nieko nenutiks, bet kam daryti tai, kas vistiek kažkiek sukelia riziką
Gyvenkime taikiai ir kiekviena TIK pagal savo taisykles, pojūčius ir norus
Gražios dienos!
Nesupykit, bet jau nelabai smagu čia užsukti.. Iš pradžių kalnas neigiamų emocijų su pergyvenimais ir mintim apie persileidimus, nesivystančius ir t.t, paskui - beprasmiai pykčiai dėl nesutapusių nuomonių. Moterys, čia forumas, čia vienos teisybės niekad nebus, visos esam skirtingos, gyvenam skirtingose aplinkose, turim skirtingus įpročius ir nuomones. Bandyti įrodyti savo "teisybę" beprasmiška. Kiekviena jaučiamės vis kitaip, ir pažįstam tik savo kūną, viena jaučia poreikį "pabūti ligoniu" ir kad vyras apšokinėtų, o kitai - jėgų antplūdis ir noras apskrist ant šluotos aplink pasaulį. Būkim truputį supratingesnės ir daugiau teigiamų emocijų
Planuojanti4 parašė:
Merginos, kelias dienas intesyviai ir dauguma net aršiai diskutuojate apie gulėjimą/negulėjimą, sunkių daiktų kėlimą ir pan. Aš išvis nesuprantu, ką čia reikia disk…
Kaip susitarusios
brunette parašė:
Kaip susitarusios![]()
![]()
Aha, tikrai
Išties merginos, gana puldinėt viena kitą dėl pasisakymų
kiekviena pasisako iš savo pusės, ką jai gydytojas patarė ir pan.
net gydytojų nuomonės yra skirtingos, ir pritaikytos kiekvienai individualiai, tai nepulkim savo nuomonių ir patarimų per prievartą kišt kitoms
pasidalinom mintimis ką patarė, ką sakė, ko galbūt negalima, perskaitėm kitų, that's all... kam kišt savas tiesas.. atvėskit merginos
už lango gražus oras, pasisemiam gražių emocijų ir be pykčių auginam savo žirniukus..
Daugiau dalinkitės geromis emocijomis ;) kai skaitai apie smagius dalykus, tai visoms nuotaika pakyla ;)
Aš šiandien eisiu pirmai apžiūrai
tikiuosi viskas bus gerai, galvoje milijonai minčių...
Gretcha parašė:
sveikutes paneles, naujoke as ciatik snd prisiregistravau :)))
Sveika prisijungus ;)
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai