Dovilexxx parašė:
Dariausi, dar nieko nerode... Laukiu kitos savaites, nes mano mm ateiti turetu balandzio 5 diena, bet mes taip meginam... Tikiuos neprasove, ir vyro berniukai plauk…
Nu tada taip, anksti dar kazka matyti
Dovilexxx parašė:
Dariausi, dar nieko nerode... Laukiu kitos savaites, nes mano mm ateiti turetu balandzio 5 diena, bet mes taip meginam... Tikiuos neprasove, ir vyro berniukai plauk…
Nu tada taip, anksti dar kazka matyti
AgnėVan parašė:
Sveikutėsparodė ir man testukai net tris dariausi ir buvo ||
tikrai planuotas lelius
pagal skaiciavimus turėtu buti 6 sav ,pas gine antradieni...nerimau…
Man tas pats.
Nepergyvenk, nors ir man baisu, bet viskas cia normalu. Zirniukai jau su mumis ir mes neleisime jiems pabegti.
effy parašė:
Man tas pats.Nepergyvenk, nors ir man baisu, bet viskas cia normalu. Zirniukai jau su mumis ir mes neleisime jiems pabegti.
![]()
Ačiū už palaikymą
laikom kūmščius!! Viskas bus gerai
AgnėVan parašė:
Ačiū už palaikymąlaikom kūmščius!! Viskas bus gerai
![]()
Beje man maudena jau 5 dienas, tik siandien kazkaip jau retai pajauciu kazka
Sveikos busimos mamytes
Man turejo vakar pareiti mm, bet nesulaukiu ir siandien, nieko neskauda, nuotaika puiki, na tik lb retai pamaudena pilvuka. Bkt irgi 36.9-37.2 ir ND si menesi puikiai atlikti, tai lb lb tikiuosi kartu ir su jumis, kad ir mums atnes gandriukas dziaugsma i namus
Ryt jau darysiu testuka, jei mm nepareis
Sopfye parašė:
Sveikos busimos mamytes![]()
Man turejo vakar pareiti mm, bet nesulaukiu ir siandien, nieko neskauda, nuotaika …
Tuomet laukiame ziniu jau rytoj! Ir tik geru
effy parašė:
Tuomet laukiame ziniu jau rytoj! Ir tik geru![]()
Laukiu nesulaukiu. Tikiuosi neteks nusivilti
Labas rytas laimingosios busimos mamytes!
Jungiuosi ir as i jusu gretas
mm turejo buti ketvirtadieni/penktadieni, testukai rodo ||. Vakar Benukas buvo jau ganetinai ryskus, One step nelabai, taciau siandien pasidariau One step, ryskumas toks pat kaip vakarykscio Benu testuko
Pilvelio pamaudenima kartais pajuntu, krutis skauda
Pagal TD turetu buti 5 savaite
Pas gydytoja pirmas vizitas balandzio 5 d
Ar jus jau apsipratote su ta mintimi? As dar miegot normaliai negaliu, vis bijau, kad ryte mm neateitu
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai