Anemun parašė:
Sveikos paneles gime musu geguziukas vakar ryta 3900 kg 52 cm . Gimdymas buvo greitas ir lengvas .
Sveikinu
Anemun parašė:
Sveikos paneles gime musu geguziukas vakar ryta 3900 kg 52 cm . Gimdymas buvo greitas ir lengvas .
Sveikinu
Gretiute parašė:
Gvazdikeliu aliejus nuima skauma, tik ji praskiest reikia ir nzn ar nesciosioms tinka, tai pasidomekit![]()
aciu labai, pasidomesiu, nes nebezinau kur dingt
Pincė parašė:
As nuo penktadienio guliu. Gimdyt turejau geguzes pirma. Siandien tikrino tai 3cm atsidares yra ir jei nepagimdau siandien tai ryt is ryto veza i gimdykla...
O jus Lietuvoj gyvenat? Del ko pagulde i ligonine? Mano terminas buvo geguzes 5, sake jei iki treciadienio nepagimdysiu, spres ar skatinti ar laukti toliau..
mummy2 parašė:
Va va man irgi kamstis seniai pasišalinęs, kaklelis praviras, skausmai iš proto varo, ne kiek nepakenciami, kiek užkniso jau, o vis dar vaikštau![]()
Man irgi taip pat :/ tik kaklelis ne tiek daug prasivėręs
dzaivute parašė:
Sveikos,gal kam teko su lupos pusleline susidurt nestumo metu?Db ziuriu ta musu knygele ir ten baisiai parasyta apie herpes simplex.Man siandien pirma karta isaugo …
Man ir buvo bet ne ant lūpos, o ant smakro
Tai aš vaistinėj buvau nusipirkus tokio augalinio tepaliuko kuris man padėjo. Aš ir apie herpį skaičiau, būtų nepraėję būčiau lėkus pas gydytoją bet man praėjo antrą dieną.
eratte parašė:
O jus Lietuvoj gyvenat? Del ko pagulde i ligonine? Mano terminas buvo geguzes 5, sake jei iki treciadienio nepagimdysiu, spres ar skatinti ar laukti toliau..
Pagulde nes labai sutinusi esu ir judesiai apmazejo
orijanaa parašė:
Sveikos, mano terminas vakar buvo. Siandien daktare sukiso 2pirstus,prasivere 2cm. Bet po jos sukisimo pralauze ledus man atrodo. Eina rudos spalvos,kaip menesiniu …
Man tas pats snd buvo ir tebevyksta.Sake gali prasidet bet kuria minute veikla,ar vandenys nubegs.Tai dabar laukiu biski bijodama ir netikedama,kad jau fsio-finisas arti....Man tikrino kaklelio prasiverima{taip sake{,bet negalvojau,kad jis toks skausmingas...
orijanaa parašė:
Sveikos, mano terminas vakar buvo. Siandien daktare sukiso 2pirstus,prasivere 2cm. Bet po jos sukisimo pralauze ledus man atrodo. Eina rudos spalvos,kaip menesiniu …
Man lygiai taip pat buvo. Ryte taip padare, nakti jau saremiai, o ryte pagimdziau
panasu, kad tuoj bus, sekmes !
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai