Women. parašė:
😀😀😀 Liuki irgi i kompanija musu 😀 Ji irgi nemegsta 😀😀😀 Mes jau trys 😀
Aš galvojau, kad aš viena tokia, rimtai. Ir manęs niekas nesupranta😭 fiu, dabar man ramiau🤣🤣
Women. parašė:
😀😀😀 Liuki irgi i kompanija musu 😀 Ji irgi nemegsta 😀😀😀 Mes jau trys 😀
Aš galvojau, kad aš viena tokia, rimtai. Ir manęs niekas nesupranta😭 fiu, dabar man ramiau🤣🤣
justė. parašė:
Galesim gruodi Grincu kluba steigt 😀😀😀😀😀😀😀
Mes Kalėdas švenčiam, dovanas perkam. Bet tas šventimas pagrinde tik per Kūčias. Kitom dienom kaip paprastom atostogų dienom, kažką veikiam. Niekas nesėdi prie stalo visa para 😂
Del dovanų, maziukui turiu nupirkus knygelė su vairu, pypsiaus nuotykiai. Didžiajam dar nieko, bet turbūt kazka iš lego paimsiu. Dar yra vaikų pussesere ir pusbrolis, galvoju simboliškai po uzduociu knygute ir po mažą lego 🤷♀️ uosviam visad perku saldumynų, kavos ir vyno. Na negaliu kitaip, labai padeda su vaiku priežiūra. Mano tevam muilo(kasmetinis tėčio noras 🤷♀️) ir saldainių. Sau su vyru vyno pasidovanosim 😁 kaip ir viskas.
Būtų idealu nesvest 😂 bet matau kaip dičkio akys blizga susėdus prie Kūčių stalo, jam taip patinka tokie šventiniai pietus su šeima ir seneliais. Paaugs abu vaikai, eisiu į jūsų grincu klubą jungtis 😁
Ingka parašė:
Mes Kalėdas švenčiam, dovanas perkam. Bet tas šventimas pagrinde tik per Kūčias. Kitom dienom kaip paprastom atostogų dienom, kažką veikiam. Niekas nesėdi prie stal…
Ooi del vaiku tai VISKA!
As irgi tik del dukros labai pasisengsiu visada Kaledas padaryti stebuklinga svente su gerais atsiminimais
Nors mane tai tikrai vargina 🤦♀️ Ir man manau nepatinka vien todel, kad nuo lapkricio viskas jau ispuosta, visur christmas songs ir pns. Perdegi iki tikrosios scentes ir nelieka jokios magijos 🤦♀️ nu ir aisku gal vaikystes dalykai itakos turejo, nes prisimenu tik kaip mama penkias dienas misraines gaminas ir yra perpykus is pykcio, o tevas tv ziuri 😀🤦♀️🤷♀️
Women. parašė:
Ooi del vaiku tai VISKA!As irgi tik del dukros labai pasisengsiu visada Kaledas padaryti stebuklinga svente su gerais atsiminimais
Nors mane tai tikrai vargi…
Pas mane irgi tokie prisiminimai, todėl Kūčias pas anytą, Kalėdų pirmą dieną pas tėtį ir tada namie baigiam suvartot kas ką įdėjo
aš galėčiau irgi nei pirkčiau tas dovanas nei ieškočiau
man kančia į pardę šventiniu laikotarpiu
O aš kaip tik, vaikystėj labai mėgau Kalėdas, man buvo woooow, stebuklai kažkokie! Nuotaika išeigonė pastoviai😆Lėkdavom pas bobutę ir dieduką į kaimą, ten tėtės broliai su šeimom, puskės, dovanos, kartu prie stalo ir t.t. o kai užaugau, nieko tokio nebeliko ir ištiko gyvenimas🤣 va, kaip woman sako, nespėja Vėlinių lempelės nuo lentynų dingt, jau kalėdom ruošiasi. Pfff. Paskuo irgi, dėl vaiko vaidinau, kad olialia kaip faina viskas🤣 paskui, derybos: pas ką kūčios, pas ką kalėdos? Aš galiausiai sakau: PAS NIEKĄ. Namie 😆
Paskui, daėdė visiems iš eilės pirkinėt dovanas, kasmet galvot KĄ DOVANOT??? tai šeimoj (pas mane chebra nemaža, tėvai ir mes keturo vaikai, plius mano du žiogai) nusprendėm tiesiog traukt lapukus ir pirkt tik po vieną dovaną. Paskui liko dovanos tik vaikams. Kai užaugo brolis ir sesuo mano, liko dovanot tik mano vaikam😆 o dabar dar kol mažė kleckas dar, tai meh, nežinau kaip čia daryt reikės. Nu kažką reikės.
Sukandus dantis išsiviept ir eit, šventę švęst🙃🤦♀️😁
O taip, aš į kompaniją! Dėl lapkričio lempučių...ką jūs kalbat? Spalį jau viskas išpuošta! Tiesa, vakar važiavau, tai vieną kiemą jau mačiau visą mirksintį nuo kalėdinių spalvotų lempučių
Aš Kalėdas dievinau iki kol jos pasidarė ne nuo 12-24, o nuo lapkričio ir viskas liko tik komercija... Bet dovanas perkam arba kepam. Mažiui jau turim traktorių su atsuktuvais ir knygelę su dainelėm. Vyrui greičiausiai stalo žaidimą nupirksiu
o visi kiti bus matyt
justė. parašė:
O aš kaip tik, vaikystėj labai mėgau Kalėdas, man buvo woooow, stebuklai kažkokie! Nuotaika išeigonė pastoviai😆Lėkdavom pas bobutę ir dieduką į kaimą, ten tėtės bro…
Kalėdos man irgi būdavo smagi šventė, nes visad pas močiutę kaime rinkdavomes 😁 va tas sėdėjimas prie stalo visas dienas ir valgymas niekad nepatiko. Ir ta pastovi dilema „pas ką kucios“ 🤦♀️ korona palengvino šitą reikalą 😅
kiski5 parašė:
O man laaabai patinka šios šventės, labai patinka puošti namus, dovanoti ir gauti dovanas 🎄🎁😍 Visame tame juk tiek daug gerų emocijų 😊 Stengsimės, kad ir dukrytei š…
Aa, gerai kai niekas neburba, kad „su tom girliadom sienas „suvarysi““ 🤦♀️😅 tada tikiu, kad ir nuotaika kita 🤣 o šiaip nesu mėgėja stipriai kalediskai puošti namus.
Liuki parašė:
O taip, aš į kompaniją! Dėl lapkričio lempučių...ką jūs kalbat? Spalį jau viskas išpuošta! Tiesa, vakar važiavau, tai vieną kiemą jau mačiau visą mirksintį nuo kalė…
Va, stalo žaidimai! Ačiū už idėją. Vyresniam vaikui patinka. Gal ir pusseser-broliukams pavyks pritaikyt 😁
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai