ramuma123 parašė:
O tridiene jau turejot?
Neturėjom, bet kažkaip nemanau.
ramuma123 parašė:
O tridiene jau turejot?
Neturėjom, bet kažkaip nemanau.
Luuna parašė:
panos, gal kas susidurėt? kas galėtų buti? nekarciuojam, nieko naujo nevalgėm.
Skalbimo miltelių nekeitėt ar prausiklio?
spygliukee parašė:
Sveikos ,norėjau paklausti gal kuri žinosite. Dukrytei antra para temperatūra. Apačioj iltiniai lenda ,manau ,kad vėl nuo dantų temperatūra. Bet man pačiai bandė pū…
Gali buti nuo herpes viruso temperatura
spygliukee parašė:
Mum nuo dantų jau 3k buvo tokia temperatūra iki 39,3.
Turet tokia temperatura nuo dantu yra itint retas atvejis, bet imanomas. Taciau, visada pirma reikia isitikint, kad nera kitu ligu :/
Women. parašė:
Gali buti nuo herpes viruso temperatura
Tikrai taip
beje, tridiene ir yra herpes virusas
Women. parašė:
Turet tokia temperatura nuo dantu yra itint retas atvejis, bet imanomas. Taciau, visada pirma reikia isitikint, kad nera kitu ligu :/
Na mum vasarą buvo ,sukilo tokia temperatūra , maniau tridiene ,bet neisbere. Augo krūminis dantis vienoj pusėj. Paskui žiūriu auga kitas kruminis, galvoju negi vėl temp bus, ir vėl lygiai taip pat sukilo tokia temperatūra.pries 3 savaites lindo iltinis ir vėl tokia temp. Dabar lenda kiti iltiniai , dantenos labai isburke viršuj. Tai manau vėl dantys , bet yra ir tas herpesas. Bet nuo herpeso turbūt dantenos netinsta. O herpesas nuo manęs ,nes man ant lūpos bandė darytis ir biški jaučiasi ,kad yra.
Svajoniukas parašė:
Tikrai taipbeje, tridiene ir yra herpes virusas
ten siek tiek ne tas virusas
Nu ta prasme, kad tas herpes, kuris sukelia tridiene, nesukelia lupu puslelines ir atvirksciai
Kuke parašė:
Vaikui atsirado tokios dvi dėmės. Viena ant kojytės, kita ant krūtinės. Gal į kažką panašu? Nes aš išsigandus, nežinau ką daryt, gal į greitąją važiuot?…
Zinokit berimu yra milijonas
Man panasu i dermatitini, alergini kazkoki.Gal kazkas keitesi? Maistas naujas?Skalbikliai? Niesti vaikui? I priimamaji tikrai nera skubos vaziuoti, nebent smarkiai karsciuoja vaikas
spygliukee parašė:
Na mum vasarą buvo ,sukilo tokia temperatūra , maniau tridiene ,bet neisbere. Augo krūminis dantis vienoj pusėj. Paskui žiūriu auga kitas kruminis, galvoju negi vėl…
Nu jei jau turejot tokias reakcijas nuo dantu, matot, kad dantenos sutinusios, tai tiketina, kad tikrai gali tas herpes buti tiesiog sutapimas su dantu dygimu ;/ Vaikas matyt tokia individualia organizmo reakcija turi i dygima, nors ir retai taip buna, bet nu tai tikrai gali buti
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai