Vikuzka parašė:
Tu tai pergyveni ir verkiai , ooo as vakar nezinau ar zinot yra turkiskas searialas MAMA vat ziurejau beveik pora h ir zliumbiautada atejo manasis su burbe…
Aš irgi žinok pažliumbiu prie filmu
Vikuzka parašė:
Tu tai pergyveni ir verkiai , ooo as vakar nezinau ar zinot yra turkiskas searialas MAMA vat ziurejau beveik pora h ir zliumbiautada atejo manasis su burbe…
Aš irgi žinok pažliumbiu prie filmu
Haske parašė:
Štai gavau atsakymą. 06.08 buvo 1158 o dabar apaugo labai gerai,tik PRG labai žemas
Puikiai! Mano skaičiai buvo labai panašūs birželio 8🥰 progesteroną papildomai vartoji?🤔
Haske parašė:
Štai gavau atsakymą. 06.08 buvo 1158 o dabar apaugo labai gerai,tik PRG labai žemas
Hcg lb geras bet prg galbut reiktu biski kelti ?
Sanvika parašė:
Puikiai! Mano skaičiai buvo labai panašūs birželio 8🥰 progesteroną papildomai vartoji?🤔
Ne nevartojau,bet neužilgo leksiu iki vaistines pirkti Duphaston,liepė gerti du kart dienoj
Haske parašė:
Ne nevartojau,bet neužilgo leksiu iki vaistines pirkti Duphaston,liepė gerti du kart dienoj
Labai gerai, lėk🙂 aš ir bijau kad mano prg irgi bus mažas, nors jau vartodama papildonai prg tyrimą dariausi.
Haske parašė:
Tai viskas saunu , pagersi pakils prg 🤰☺️
Haske parašė:
Na va kaip šauniai pakile 👏👏👏 gal del prg trukumo ir tepliojat...
Sakykit, ar kuriai is jusu yra pakilus temperatura? Pas mane db 37,2 - 37,4... Šiandien turejau talona pas kardialoga, tai net neileido🤭🤭🤭 Sake kai turesit neigiamus Covid-19 tyrimus, tik tada 😁😁😁 o juos norint atlikti, reikia 2sav izoliuotis net ir tokiu atveju... Absurdas kazkoks...
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai