Pupa-uoga19 parašė:
Dariausi ir as siandien hcg ir prg tyrimus (paskutini karta dariausi pries savaite). Siandien hcg 7848.8 (lU/l), prg 55.21 (nmol/l).
Oho irgi skaičius didelis pas jus. Gal dvynukų ir jus laukiates? Kiek jums dabar savaičių?
Pupa-uoga19 parašė:
Dariausi ir as siandien hcg ir prg tyrimus (paskutini karta dariausi pries savaite). Siandien hcg 7848.8 (lU/l), prg 55.21 (nmol/l).
Oho irgi skaičius didelis pas jus. Gal dvynukų ir jus laukiates? Kiek jums dabar savaičių?
Haske parašė:
5 savaites tik 😊 svajone sulaukti dvynuku 🙏🙏🙏 sausi turejau abrazija ir buvo du.
Pupa-uoga19 parašė:
Kiek jums savaiciu?
Man turėtų ryt lyg ir 6 prasidėt🙂
Pupa-uoga19 parašė:
O kaip fainai🙏🥰 gal bus du😊 jei man ryt pasitvirtins, tai jums bus tas pats🤰🤰🥰😍😁
Sanvika parašė:
O kaip fainai🙏🥰 gal bus du😊 jei man ryt pasitvirtins, tai jums bus tas pats🤰🤰🥰😍😁
Linkiu jums ir sau to paties 🙏👌 praneskit ka girdejot!
Sanvika parašė:
Man turėtų ryt lyg ir 6 prasidėt🙂
Man vakar 5savaites.
Pupa-uoga19 parašė:
5 savaites tik 😊 svajone sulaukti dvynuku 🙏🙏🙏 sausi turejau abrazija ir buvo du.
Jėzus kaip faina būtų 😍 labai lauksim žinių
Sanvika parašė:
Na merginos, vis tik pas mane vienas pabirutis🤰🏻viskas yra idealiai, auga puikiai. Matėsi gražuoliukas🥰 pagal echo 5 savaitė. Sekantį kart keliausi 25d, jau plaks š…
Didžiausi sveikinimai!
O nesakė gydytoja kodel tokie dideli skaičiai?
Haske parašė:
Didžiausi sveikinimai!O nesakė gydytoja kodel tokie dideli skaičiai?
Na sakė tik kad pagal skaičius turėtų būti labai geras nėštumas, viskas čia labai gerai. Daugiau nieko ir nesakė🤔
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai