monciki parašė:
Jei mergaitę turėsim, tai man pasirodė gražus vardas LiepaTuriu berniuką Ažuolą
Tai galvoju ar neatrodytų kvailai jei taip susiklostytų
![]()
Mes su vyru nusprendėme duoti savo būsimam sūneliui Ąžuolo vardą ☺️ pirmagimis - Tauras 🙃
monciki parašė:
Jei mergaitę turėsim, tai man pasirodė gražus vardas LiepaTuriu berniuką Ažuolą
Tai galvoju ar neatrodytų kvailai jei taip susiklostytų
![]()
Mes su vyru nusprendėme duoti savo būsimam sūneliui Ąžuolo vardą ☺️ pirmagimis - Tauras 🙃
astulis_ parašė:
Mano sūnus Ąžuolas, tai daug kas iš nepažįstamų klausia - na tai turbūt dukra Eglė arba Liepamano atsakymas į šitą klausimą būna, jog vaikus, o ne mišką auginu …
Oj dukra jusu prajuokino😅
Turiu toki klausima mamoms, kuriu vaikai darzelinukai. Ar jus atsparios menkiausiam negalavimui, pvz slogai?? Na as visas ligas pasiimu, kurias mazoji parsinesa is darzelio, slogos, kosuliai, o dabar su uzdegimais abi ligonineje gulim🤦♀️ mazosios crb 9,mano 30. Ji po laselinemis ir su antibais,nes su 40 tempa atvaziavom i priimamaji, o man neraso nieko, sake per mazas dar uzdegimas, nors baisiai kosciu, gerkle kaip isdegus, pilva nuo kosulio baisiai skauda, ir sonus visus😔 bet sian echo padare, tai leliukui viskas gerai. Patikrino ir kakleli, pasirodo lb zemai dar gimda, nepakilusi, todel sona taip tempia, o kosulys dar dasidejo😔Ir pagal sia ginrkologe mano nestumas didenis 19+3, sako gal pastojimas ivyko anksciau🙂 sakau uztat pilvas didesnis nei su pirmu nestumu😅 Tai va, turbut gimdysiu spalio pradzioje, o ne gale😁
Amber3 parašė:
Turiu toki klausima mamoms, kuriu vaikai darzelinukai. Ar jus atsparios menkiausiam negalavimui, pvz slogai?? Na as visas ligas pasiimu, kurias mazoji parsinesa is …
As dazniausiai viska "pasiimu" is dukros,nes kai serga,ji savo lovoj nemiega,o visada su manim. Nestumo metu pora kartu uzsikreciau. Praejo gana lengvai viskas.
Sveikit 🎈
Gal yra nestukiu kurioms siule kokliuso vakcina (whooping cough). Niekaip negaliu apsispresti ar skiepytis ar ne. Ir baisu del salutiniu, nors seimoje neesam pastebeje neigiamu reakciju I skiepus. Ir baisu, kad rudeni presides kosuliu sezonas ar vyresnelis is mokyklos parnes...
Amber3 parašė:
Turiu toki klausima mamoms, kuriu vaikai darzelinukai. Ar jus atsparios menkiausiam negalavimui, pvz slogai?? Na as visas ligas pasiimu, kurias mazoji parsinesa is …
Pas mums tas pats. Per pirma trimestra sirgau du kartus, viena is ju covid. Tiek kad ne aukstos temperaturos. Tai kai prasidejo visokie gripai darzeliuos, tiesiog nebeleidau vaiko i darzeli. Vis dar neina, laukiu kol susils ir baigsis tas ligu sezonas. Gimus vaikuciu vel planuoju neleisti, tik dar nezinau kiek laiko, nes su trim vaikais bus ka veikti
Varniene parašė:
Gal yra nestukiu kurioms siule kokliuso vakcina (whooping cough). Niekaip negaliu apsispresti ar skiepytis ar ne. Ir baisu del salutiniu, nors seimoje neesam pasteb…
Pirma karta girdziu, man siule tik nuo gripo, bet ir tai nestumo pabaigoje. O kodel jums siule butent sia?
Editukas3 parašė:
Pirma karta girdziu, man siule tik nuo gripo, bet ir tai nestumo pabaigoje. O kodel jums siule butent sia?
As UK, cia visoms siulo. Drauge pasakojo, kad mate ligonineje kai naujagimis siaubingai koseja sirgdamas sia liga. Dar turiu laiko apsispresti iki 3 trimestro.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai