Mergaitele parašė:
Labukas, man toks klausimas iškilo ar vaika vežate mašinoje jau atsukus i prieki ar nugara i kelia? ;)
Jokiu būdu! Planuoju kaip įmanoma ilgiau vežti prieš važiavimo kryptį, ne tik iki privalomų 15mėn
Mergaitele parašė:
Labukas, man toks klausimas iškilo ar vaika vežate mašinoje jau atsukus i prieki ar nugara i kelia? ;)
Jokiu būdu! Planuoju kaip įmanoma ilgiau vežti prieš važiavimo kryptį, ne tik iki privalomų 15mėn
Labas mamytes, reikia patarimo!
Mano dukrai 14 mėnesių ir nuo pat primaitinimo pradžios ji nerodė daug susidomėjimo maistu. Atrodo, kad jos apetitas visai nesivysto. Duodant šaukštą, ji dažniausiai nesivilioja, tad dažnai tenka pasiūlyti žaislą ar knygą, kad ją sudomintume. Pati žino, kaip valgyti, ir turi kelis mėgstamus produktus, tačiau paprastai užtenka tik trijų kąsnių. Ar kas nors susidūrėte su panašia situacija? Kaip elgtis?
Mergaitele parašė:
Labukas, nugara į važiavimo kryptį ir važiuos taip kiek įmanoma ilgiau.
Dėl vandens, geria noriai, pati pasiprašo kai nori atsigerti, mililitrų kiekio neskaičiavau, bet atrodo tikrai normalus kiekis.
Vežu vaiką atsuktą į priekį ir kaip viena važiuoju visada priekinėje sėdynėje vežu, nes kitaip neina kažkur išvažiuoti. Vandenuko gera normaliai vieną dieną mažiau kitą daugiau. Dėl maitinimo, tai bandėt valgyt kartu? Per prievartą nesiūlau niekada, būna išalksta tai viską suvalgo. Būvo prasta savaitė tai krūminiai dygo. Jeigu nevalgo, tai aš į lėkšte dedu ką vaikas valgo ir vaikui nesiūlau, pats ateina pasmalsauyi ką ten turiu. Tai visko prisivalgo 😅
Sveikos, labai kviečiu sudalyvauti ir užpildyti 2024 m. gimdymo apklausą.
https://mgis.lt/mano-gimdymas/apklausa/
Laiko liko nedaug, iki maždaug gegužės 14 d. (nors dar kelias dienas po to galima užpildyt).
Apklausą atlieka Motinystę globojančių iniciatyvų sąjunga kartu su Vilniaus universiteto mokslininkais. Šia apklausa siekiama geriau suprasti moterų gimdymo patirtis ir įvertinti pasitenkinimą Lietuvoje teikiamų gimdymo priežiūros paslaugų kokybe.
Sveikos.
Norejau užvesti tema, ar yra mamyčių, kurios gal būt šiuo metu laukiasi? Arba greitu metu planuoja sekantį vaikutį?
Tiktoke seku ne vieną užsienio influencere, ir tos kurios beveik buvo su mumis nėščios, vel dauguma laukiasi. Tik joms žinoma paprasčiau, nereikia ifv....
Mes turim dar viena, planuojam bandyti.
O kaip jus merginos?
Sirdute377 parašė:
Sveikos.
O man likimas priminė, kad nėštumas nėra lygu vaikiukui. Turėjau biocheminį šį ciklą. Bet antro norėčiau, o ir laikas atrodo geras. Tarp pačios su broliu dviejų metų skirtumas, tai augant buvo labai smagu (nors ir rovėm vienas kitam galvas😆)
Džesikė parašė:
Artimoje aplinkoje yra keletas pavyzdžių, kur pirmojo kūdikio greit susilaukė, o su antruoju buvo problemų ir užtruko laiko. Aš norėčiau 2-3m. skirtumo tarp vaikų, …
Būtent! Mano aplinkoje taip pat nemažai tokių istorijų. Belieka laukti ir tikėti, kad viskas bus gerai 🍀
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai