renata19900404 parašė:
Labuka. As taip pat dauguma turiu 50-56d rūbelių ir esu keleta komplektukų nusipirkusi 44d,nes kolkas tiksliai nežinau kokio ūgio bus vaikinai. Sveikatos šiaip nebl…
Kur pirkot 44d?
renata19900404 parašė:
Labuka. As taip pat dauguma turiu 50-56d rūbelių ir esu keleta komplektukų nusipirkusi 44d,nes kolkas tiksliai nežinau kokio ūgio bus vaikinai. Sveikatos šiaip nebl…
Kur pirkot 44d?
Goosey parašė:
Kur pirkot 44d?
As per vinted ne naujus
renata19900404 parašė:
Beveik 33sav. Jau zinot gimdymo data ar cezaris bus?🙂
Nea, dar nežinau..bet kai klausiau, labiausiai tikėtina, kad CP, nes pirmagimis buvo CP.
O jūs kaip?
Beje, taip karts nuo karto mintys ateina, gal visai fainai būtų ir kokia privati grupė 🤭
nikole_ parašė:
Nea, dar nežinau..bet kai klausiau, labiausiai tikėtina, kad CP, nes pirmagimis buvo CP.
Jo reiketu susikurti mesendzeri grupe jug bus smagu bendrauti ir jau turint mažylius dalintis patirtimi🙂 dėl gimdymo datos taip pat dar nieko nežinau. Tik tiek,kad galių nešioti 37sav. Pirmadienį vykstu pas gydytoja tai gal apsvies kažka daugiau,o gimdyt noreciau pati,bet bus kaip bus svarbu,kad viskas gerai🙂
renata19900404 parašė:
Jo reiketu susikurti mesendzeri grupe jug bus smagu bendrauti ir jau turint mažylius dalintis patirtimi🙂 dėl gimdymo datos taip pat dar nieko nežinau. Tik tiek,kad …
Aha, labai fainai būtų mssng grupę kada susikurti, kažkaip smagu, kai mūsų nedaug, jau dabar atsimenu iš slapyvardžio pagrindines bendrautojas 💕 ir šiaip - dvynukai kita patirtis. Tos bendros "vasarinukų" grupės tai man truputį svetimos, nors irgi smagu paskaitinėti, kaip kam sekasi
Tik nelabai esu buvus kažkokiose grupėse, nežinau, kaip patogiau, ar kaip messengerio chatą, ar kaip privačią facebooke grupę kurti
O kaip jums nustatė, kad galite nešioti 37 sav? Man kažkaip nieko nesakė 🤔
nikole_ parašė:
Aha, labai fainai būtų mssng grupę kada susikurti, kažkaip smagu, kai mūsų nedaug, jau dabar atsimenu iš slapyvardžio pagrindines bendrautojas 💕 ir šiaip - dvynukai…
Na pas mane identiški dvynukai. Tai sakė ilgiausiai galima nešioti 37savaites. Reikia,kad mamytes prabalsuotu,kas patogiau grupe ar mesendzeri chat ir kurti🙂
renata19900404 parašė:
Na pas mane identiški dvynukai. Tai sakė ilgiausiai galima nešioti 37savaites. Reikia,kad mamytes prabalsuotu,kas patogiau grupe ar mesendzeri chat ir kurti🙂
Reikės ir man paklausti, kiek ilgiausiai nešioti galima. Pas mane neidentiški, kiek skaičiau, kad iki 38 sav dažniausiai leidžia. Bet kiekvienas atvejis unikalus vis tiek.
O kaip jums, renata19900404, su vaikščiojimu, normaliai? ar irgi kaip aš - gulinėjat visą dieną? Pas mane žingsnių per dieną max 2000. Paprastai šiek tiek virš 1000 surenku, pavargstu kitaip
nikole_ parašė:
Reikės ir man paklausti, kiek ilgiausiai nešioti galima. Pas mane neidentiški, kiek skaičiau, kad iki 38 sav dažniausiai leidžia. Bet kiekvienas atvejis unikalus vi…
Na ir as vaikscioti ilgai negalių,tuoj visur skauda,spaudžia. Dazniausiai po namus tik.
nikole_ parašė:
Reikės ir man paklausti, kiek ilgiausiai nešioti galima. Pas mane neidentiški, kiek skaičiau, kad iki 38 sav dažniausiai leidžia. Bet kiekvienas atvejis unikalus vi…
Pas mane irgi neidentiški, sakė perinatologė max iki 38sav leis 🙂
Goosey parašė:
Pas mane irgi neidentiški, sakė perinatologė max iki 38sav leis 🙂
Taip ir as visur girdejusi,kad identiski maks 37sav neidentiski max 38sav
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai