Dan1elė parašė:
Labukas! Iki kada gėrėt folio rūgštį su dvynukais?
Iki maždaug 12 sav, gydytoja buvo paskaičiavusi dvigubą dozę.
Dan1elė parašė:
Labukas! Iki kada gėrėt folio rūgštį su dvynukais?
Pate parašė:
Nu o aš šian gavau nuvažiuoti į priėmimą. Galvojau jau pradėjo vaisiaus vandenys tekėti, bet pasirodo visgi man taip šlapimo puslę užspaudė kad nesulaikiau. Tai vir…
Nu ir neklaužados, šitaip mamai streso įvaryt 🙈🤭🤭🤭
Žvirbliukas parašė:
Man tas pats, tenka gerti po 5 tabletes į dieną. Liko kelios dienos iki 12 savaičių ir pagal likutį matau, kad neužteks, tai dabar nei pirkti, nei nepirkti 🤣
Goosey parašė:
Kurios jau išėjusios į dekretą, kokį variantą sodroj rinkotės, 18 ar 24mėn? Pagal mano apskaičiavimus labiau apsimoka 24mėn, galvoju ar gerai suskaičiavau🤔…
Man irgi 24 men labiau apsimoka
Gal galit papasakoti kaip viskas vyksta pastojus dvynukais? ( del visu genetikų ir t.t...)Nes man galva neišneša, kaip taip galėjo atsitikti🫣pas mus dvynių tai apskritai nei iš vienos pusės nėra. Ir tikrai kaip testas parodė teigiamą akimirksniu jau tvirtai žinojau, kad negimdysiu vis dėl to jau 37m tris turim. Bet dar dvejonėse kaip pasakė, kad dvynukai...
Vaidra parašė:
Gal galit papasakoti kaip viskas vyksta pastojus dvynukais? ( del visu genetikų ir t.t...)Nes man galva neišneša, kaip taip galėjo atsitikti🫣pas mus dvynių tai apsk…
Nepykit, bet man pikta skaityt jūsų žinutes. Atrodo, kad pati iš savęs išsikalinėjate. Kaip būna su dvynukais... Taip pat kaip su vienu tik dvigubai sunkiau. Nešiojimo laikas trumpesnis, sako max iki 38 sav. Genetika dėl ligų priklauso nuo jūsų, kaip ir abortas apie kurį vis užsimenat. Dvyniams galima daryti nipt dėl dauno, edvardso ir patau sindromu. Taip pat yra ir kiti tyrimai, bet jie vaisiams pavojingesni - galima persileisti. Dar klausimas kokie dvyniai, nuo to priklauso neštumo priežiūra ir sudėtingumas. Pilna forumuose informacijos apie jūsų pageidaujama procedūrą, bet ne čia, dar pabandykite IVF temoje va tokių klausimų užklaust, kur moterys 40+ ir aukojasi nenormaliems tyrimams, kad tik pastotų.
Vaidra parašė:
Gal galit papasakoti kaip viskas vyksta pastojus dvynukais? ( del visu genetikų ir t.t...)Nes man galva neišneša, kaip taip galėjo atsitikti🫣pas mus dvynių tai apsk…
Dan1elė parašė:
Nepykit, bet man pikta skaityt jūsų žinutes. Atrodo, kad pati iš savęs išsikalinėjate. Kaip būna su dvynukais... Taip pat kaip su vienu tik dvigubai sunkiau. Nešioj…
Nesinervuokit, jai ne tinka nekomentuokit. Man ir pačiai patikėkit žiauriai sunku, nes viskas keistūsi 200°kampu. Taip didelėse dvejonėse esu ir patikėkit taip sunku, bet va da kaip tokios kaip jūs pradeda negatyvą lieti tai dar lb užknisa.
Vaidra parašė:
Nesinervuokit, jai ne tinka nekomentuokit. Man ir pačiai patikėkit žiauriai sunku, nes viskas keistūsi 200°kampu. Taip didelėse dvejonėse esu ir patikėkit taip sun…
Paguosčiau ir užjausčiau Jus jeigu Jums būtų 15 metų. Forumas tikrai nepasakys Jums darytis ar nesidaryt aborto. Kreipkitės pas daktarus ir gal nelabai patarinėkit man komentuot ar nekomentuot, kai tiesiai šviesiai pasakius - pjaunate grybą jau ne pirma diena teigiamame forume. Mes visos pasirinkusios čia gimdyti, ko dar Jūs norite?
Vaidra parašė:
Apsispręsti galite tik jūs ir niekas kitas,nes augint rūpintis reiks jums. Pas mane identiški dvynukai. Gimineje taip pat neturime. Identiškus galima max nešioti 37 sav neidentiškus 38 sav. Aš lankausi visa nėštumą Kauno klinikose ten ir gimdysiu,nes galiu tik 3 lygio ligonineje. Del genetiniu galima prisca,bet ji labiau seselių mokslas ir kaip kazkur moteris rase galima darytis mokama nipt.
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai