Goosey parašė:
Mane siunčia mano ginė kartą per mėnesį į perinatologijos centrą tai ten tada nemokamai pas Volochovič einu
Kaip suprantu identiški turi vieną placentą ir vieną maišelį ir gali būti plona pertvara tarp jų arba nebūti. Neidentiški turi atskiras placentas ir atskirus maišelius.
Pasaaaka parašė:
siandien buvau pasimatyti su savo dvynukaispupuliai tokie paauge nuo paskutinio karto, mojavo man rankytemis.🥰 gydytoja sake labai panasaus dydzio abu, bet paga…
Aš ėjau privačiai kad spėti, nes 13+6 jau gali būti kad bus didesni, o Jus genetinių tyrimų nesidarėt?
Marii parašė:
Sveikos, ką tik po patikros - tai nežinau, ar labiau džiaugiuosi, ar dar daugiau nerimo atsirado.. Laukiamės identiškų dvynių, tai rizikos atitinkamos, laukia dažna…
Nusiraminkit, viskas bus gerai. ❤️ rizikų aišku yra, bet reikia pasirinkti gerą gydytoją, būsit po gerą priežiūra ir viskas bus gerai
mano nors ir neidentiški bet irgi baimių buvo kruva. Ir į priėmimą važinėjau, ir į stacionarą vaikščiuojau dėl spaudimo bet galų gale prižiūrint puikiems gydytojams pavyko išnešioti sėkmingai iki 37sav